For knap to måneder siden annoncerede PSG deres nyeste tiltag vedrørende esport, PSG eSports, hvor blandt andet danske August "Agge" Rosenmeier var at finde på agendaen. Derudover løftede Bora "YellOwStaR" Kim også sløret for organisationens planer med League of Legends, men på daværende tidspunkt kunne han ikke sige, hvordan holdet kom til at se ud. Der skulle lægges noget forarbejde i det.

Onsdag aften offentliggjorde PSG eSports deres nye lineup, som fremover skal repræsentere deres respektive navn i Challenger Series:

  •  Etienne "Steve" Michels - Top
  •  Thomas "Kirei" Yuen - Jungle
  •  Jin "Blanc" Sung-min - Mid
  •  Na "Pilot" Woo-Hyung - ADC
  •  Hampus "sprattel" Abrahamsson - Support

Lidt om holdet

Steve startede sin LCS-karriere på ROCCAT, men fik en sløv start på sommersæsonen i 2015. Han fik dog ranket op i sig selv og forbedrede sit spil markant. Dette resulterede blandt andet også i en tredje plads i sommersæsonen, hvorefter han sluttede sig til Elements i 2016, der sidenhen blev til Schalke 04. Her gik det dog ikke som håbet, da han sammen med Rasmus "MrRallez" Skinneholm og resten af holdet sluttede på en ottendeplads og tabte deres oprykningskamp. Nu starter han dog et nyt eventyr i PSG.

Kirei har i et stykke tid spillet i den europæiske Challenger Series for Copenhagen Wolves, før han fløj over Atlanten for at spille for Team Dignitas i forårssæsonen i NA LCS 2016. Dette var dog en rigtig skuffende sæson for holdet, da de sluttede på en tiendeplads med kun fire sejre. Herefter blev de slået tilbage til Challenger Series af Team Dragon Knights. Kirei vendte derfor hjem igen, hvor han igen spillede i den europæiske Challenger Series - denne gang for Epsilon eSports. Her blev det dog ikke til en LCS-plads, så nu prøver han lykken i den franske organisation.

Både Blanc og Pilot har tidligere spillet for Jin Air Green Wings, hvor de primært har spillet i LCK samt KeSPA Cup. Det har dog ikke været på medalje-niveau. Blanc har dog ikke lige så mange kampe på sig som Pilot, da han reelt set har fungeret som en substitut. Pilot derimod har spillet stabilt i LCK siden forårssæsonen i 2015. Deres kontrakter med Jin Air Green Wings blev ikke forlænget her i pre-season, og nu tager de altså til europa for at starte på en frisk.


18
HyperX
689 kr.
9
Steelseries
929 kr.
20
DXRacer
3099 kr.
147
Billig
649 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

sprattel har ligesom Steve spillet for både Elements og Schalke 04. Han spillede fire uger i sommersæson i EU LCS 2015, inden han røg på bænken. Holdet forblev dog i LCS, og han kom på scenen igen i den nye sæson i 2016. Her fik han en del mere spilletid, men Elements formåede hverken at rykke sig op eller ned ad tabellen. Så kom springet over til Schalke 04, men som nævnt før, sluttede det som en fiasko. Den skandinaviske support er nu blevet sidste mand til at udforme PSG eSports på League of Legends-scenen.

Se offentliggørelsen af det nye League of Legends-mandskab herunder: