Overwatchs nyeste begivenhed, Winter Wonderland, udkom i går. Men hvad indeholder denne nye opdatering, der kom ud i forbindelse med det populære FPS's jule patch?

Cosmetics

Endnu engang indeholder begivenheden diverse kosmetiske genstande, herunder highlight intros, emotes og ej at forglemme skins, som alle kan findes i de særlige loot boxes til begivenheden. Blizzard har endnu engang gjort et fremragende arbejde her, og af de legendary skins er der Torbjörn med Santaclad, Mei med Mei-rry, Winston med Yeti, Zenyatta med Nutcracker og Tracer med Jingle. Foruden disse 5 har 7 andre heroes også fået skins - De fleste med interessante, nye udseender. Et kig på alle, samt en intro af begivenheden som helhed kan ses i videoen herunder. 

Juleudgave af maps

Ligesom under Halloween Terror, Overwatch's Halloween begivenhed, har enkelte maps fået et nyt, midlertidigt look. Denne gang er det assault mappet Hanamura samt hybrid mappet King's Row, der begge har fået et mere vinterligt og koldt (og ej at forglemme hyggeligt) udseende.


31
Mousesports
2799 kr.
23
Octane
2489 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
9
Steelseries
929 kr.
20
HyperX
689 kr.

Snowball fight

Ligesom under både Halloween Terror og Summer Games, har Winter Wonderland dets eget specielle game mode; snowball fight. Snowball fight indebærer en kamp på Ecopoint: Antarctica, hvor begge hold består af 6 Mei's. Modsat normale Mei kampe, foregår det med med snebolde i hendes våben. Hvert våben har kun ét charge og dræber ved første hit. Der spawner så små snedriver rundt omkring, der kan bruges til at genopfylde våbnet og skyde endnu en snebold af sted. Moden er bedst af 5, og første sejr resulterer i en gratis loot box.

Symmetra Changes

Til sidst men ikke mindst en stor ændring, der ikke er relateret til Winter Wonderland. Symmetra har længe været udskældt for hendes manglende fleksibilitet, eller rettere det faktum at hun kun var brugbar i meget specifikke situationer og maps. Dette anderkendte Blizzard, som i en længere periode har forsøgt at adressere dette problem. Det har resulteret i følgende:

  • Hendes Photon Shield, der placerede +25 shield på sine medspillere, bliver erstattet af Photon Barrier. Barrieren er et projektil, som fyres afsted i en retning og har en radius, som medspillere kan skjule sig bagved - Ligesom Reinhardts eller Winstons.
  • Når du spawner, starter hun nu med at kunne placerere alle 6 turrets i stedet for kun 3.
  • Hendes teleporter har mindre liv, men mere shield, resulterende i at den skulle være mere modstandsdygtig i længere tid.
  • Symmetra har fået endnu et ultimate, så hun nu har 2. Det betyder, at hun kan vælge i mellem de to ultimates, som hun har lyst til i løbet af spillet. Det andet ultimate er hendes Shield Generator, der inden for en hvis radius giver +75 shield til hendes medspillere. Et stort plus er, at den ignorerer vægge og lignende og kan dermed blive en stor faktor i kampe.

Winter Wonderland varer fra 13. december til 2.januar. Hvad ser du mest frem til ved den nye begivenhed?