Endnu en Major er ovre, og endnu en opdatering er ankommet for at ændre spillet.

Denne opdatering, The New Journey, er den største opdatering til dato og ændrer alt, lige fra banens layout til spillets HUD. I denne opdatering kommer der også en ny hero, Monkey King, som fik sin egen trailer kort tid efter, The International 2016 sluttede. 

Ny hero: Monkey King

Den nye hero, Sun Wukong the Monkey King, er en agility hero, der har høj mobility og kan transformere sig om til andre objekter. 

Monkey King's abilities går ud på at hoppe mellem træerne, hvor fjenderne ikke kan se ham. Han har også en unik ability kaldet Mischief. Den gør, at han kan transformere sig til mange forskellige objekter, såsom træer, couriers, en banan, Chesse og meget andet. Det kan bruges til enten at narre fjenderne eller gemme sig i det åbne landskab forklædt som et træ.


31
Mousesports
2799 kr.
22
Octane
2489 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
9
Steelseries
929 kr.
20
HyperX
689 kr.

Ny HUD

Dota 2´s HUD har også fået en ordentlig ansigtløftning. Det vigtigste at lægge mærke til er, at Dota 2´s HUD er blevet markant mindre. Det gør, at man kan se mere af banen på en gang.

Health poolen og mana baren er blevet rykket ned under abilities. Det er fordi, at Dota 2 har fået en ny måde, hvordan du vælger hvilke abilities, der skal opgraderes. I den nye opdatering kommer der et lille plus over en abilities, når man kan opgradere dem. Det er i stedet for den gamle måde, hvor man først skulle klikke "Level up" og derefter den ability, der skulle opgraderes. 

Derudover introducerer Dota 2 nu Backpack. Den gør, at spilleren kan bære 3 ekstra items, udover de 6 man kunne før. Hvis man placerer et item i en af de tre ekstra pladser, bliver det item dog inaktivt og giver ikke nogle form for bonuser. Det er fordi, at disse tre pladser er ment til at placere recipes og andre items, der skal bruges til at danne et nyt item. Det fungerer på mange måder, ligesom "Stash" gør. Man kan dog blot bære rundt på dem. Der er en 6 sekunders cooldown, hvis man rykker et item fra ens backpack og op til de aktive items. 

FotoDota 2


Nyt pregame

Dota 2´s pregame er den tid, før spillet går i gang, hvor man vælger hvilken hero, man spiller. 

Den nye opdatering gør det muligt at se, hvordan dit hold er skruet sammen, og hvilke svagheder og styrker dit hold har. Det giver et hold bedre mulighed for at planlægge hvilke roller, der skal dækkes, så man ikke ender med at have 5 jungle heroes. Man kan nu også foreslå heroes til sine teammates, så man får det bedste mulige setup.

Efter at begge hold har valgt deres heroes, har man 30 sekunder til at planlægge med sit hold. Her kan man placere sin hero's hoved på banen for at indikere hvilken position, du tager. Derudover kan man også købe items her, så du har dem klar, når spillet begynder.

Foto: Dota 2


Nyt map layout

Opdateringen kommer også med en hel del ændringer til banen. Roshan er blevet rykket til top runens placering, hvor han tidligere var ved bot runen.

Alle jungles, både primære og sekundære, er blevet ændret, og der er tilføjet en ekstra neutral camp til hver af de fire jungles. Neutral camps respawner nu også kun hvert andet minut i stedet for hvert minut. 

Der spawner fire bounties hver andet minut, en i hver jungle. Samtidig spawner der ikke bounty runes i søen mere. Her spawner der kun en af de andre runes hver andet minut, og det er enten i top eller bot.

Der er kommet nogle nye bygninger kaldet Shrines, der regenerer liv og mana over tid. De er placeret i hver jungle, samt 5 i ens base. De aktiveres ved, at man klikker på dem, og de healer 120 hp og 40 mana i sekundet. Der er 5 minutter cooldown på dem, og man kan teleportere til dem.

Talent tree

Det er nu ikke længere muligt at bruge et "Level up" på at opgradere dine attribute points. I stedet kan man i level 10/15/20/25 vælge mellem to bonuser, der varierer fra hero til hero. Et eksempel er, at i level 10 kan Phantom Assassin vælge mellem at få 150 ekstra HP eller 15 ekstra damage. I level 25 kan hun vælge at få enten 25 ekstra agility eller Double Strike Stifling Dagger, der gør, at hun ikke længere kun kaster én dagger mere, men to lige efter hinanden. 

Der er kommet mange andre ændringer end disse, og de kan findes her.