Den danske Dota2 spiller Johan "n0tail" Sundstein har nu vundet sin tredje Major, efter han sammen med sit hold, OG, vandt The Boston Major. Dette giver holdet en rigtig god chance til sommer, når Valve bestemmer de 8 hold, der bliver inviteret til årets The International.

OG blev dannet af de fem tidligere medlemmer af (monkey) Business tilbage i oktober 2015 og vandt allerede sin første Major, The Frankfurt Major, tre uger senere. Det gjorde, at de hurtigt blev et populært hold blandt mange fans. 

OG vandt deres andet Major i juni, The Manilla Major, og sikrede sig derfor en invitation til The International 2016. Efter at have vundet 2 ud af 3 Majors, var de en af favoritterne til at vinde TI6, men sluttede på en 9. plads efter at have tabt til både MVP Phoenix og TNC Gaming.

Til The Boston Major klarede OG sig fejlfrit, indtil de nåede til finalen, hvor de mødte det nærmest ukendte hold Ad Finem, der overraskede alle ved at besejre hold som Newbee og Digital Chaos. I finalen vandt OG 3-1 mod Ad Finem og virkede til næsten at være uovervindelige, da OG startede med at vinde de 2 første kampe uden besvær. 

Dette gør den danske spiller n0tail og OG's kaptajn Tal "Fly" Aizik til de to første og eneste spillere, som har vundet tre Valve sponsorede turneringer. 


31
Mousesports
2799 kr.
20
DXRacer
3099 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
9
Steelseries
929 kr.
12
AKRacing
3199 kr.

n0tail startede med at spille for Fnatic.EU i 2012 og skiftede til Team Secret i 2014. Det var dog først, da den danske spiller kom på OG, at han fandt stor succes bl.a ved at vinde tre ud af fire Majors.  

n0tail har dog været en kendt spiller i mange år før OG, da han op til flere gange har vist, han er en af de bedste Meepo-spillere. Han var også hovedperson i dokumentaren, E-Sports Superstars: gamers earning millions, da han stadig gik under navnet BigDaddy.