På trods af et par hektiske måneder med diskussion frem og tilbage i mellem Riot Games og LCS holdene ser det endnu ikke ud til, at skandalerne vil stoppe. Og nu er NA holdet Echo Fox også kommet i uføre.

I følge kilder, som thescoreesports.com har været i kontakt med, forsøgte Echo Fox i november at hente supporten, Adrian "Adrian" Ma, til deres hold til trods for, at han allerede havde offentliggjort, at han havde skrevet kontrakt med Phoenix1. Og det er ikke tilladt at lave tilbud til spillere, efter de har fået deres kontrakter på plads. Det siger Riots egne LCS regler. Straffen for et ulovligt tilbud kan varierer fra alt til en advarsel til direkte diskvalifikation fra ligaen. 

Efterfølgende har Echo Fox tweeted deres syn på sagen, hvor de også forklarer, at de ikke har tænkt sig at give flere kommentarer. I tweetet forholder de sig dog ikke direkte til anklagerne.

I følge thescoreesports.com er Riot Games blevet gjort opmærksom på sagen, men de har endnu ikke valgt at gøre noget eller udtalt sig til pressen. Det har tidligere været rygtet, at Riot holder hånden over Echo Fox, fordi de som det eneste NA LCS hold ikke udviste utilfredshed med Riots kontrakt for 2017 sæsonen. 

Echo Fox har haft en hård sommer sæson, hvor de endte på sidstepladsen i NA LCS med en 1-17 score. Derfor var det også forventet, at de ville søge efter nye spillere til deres hold. Her forsøgte de først at hente jungleren Joshua "Dardoch" Hartnett fra Team Liquid, men da handlen blev lavet uden for den officielle transfer sæson, er det usandsynligt, at Dardoch får lov at spille for holdet i 2017.