Ventetiden er ovre. Hvis du er lige så stor LoL fan som flere af os i Gaming.dk, så kan du sidde klar de næste weekender frem mod årsskiftet, da der kommer en masse fede kampe fra de bedste LoL-hold i Europa og USA. I dag skydes den første turnering igang, og det er IEM Cologne.

Først på dagen starter amatør holdene, hvor Ninjas in Pyjamas møder TCM Gaming. SK Gaming slår ligeledes klinger med Copenhagen Wolves, i kampe om en finaleplads ved amatør turneringen. Vinderen af amatør turneringen vil tage 93.797 kr. med hjem samt en bunke selvtillid frem mod Promotion turneringen til LCS.

IEM Cologne 2013 - Amateur tournament

Map
Tid
Resultat
Ninjas in Pyjamas vs. TCM Gaming

BO3

11:00
2 - 1
SK Gaming vs. Copenhagen Wolves
BO3 14:00 0 - 2

Ninjas in Pyjamas (ZoroZero, hyrqBot, Nukeduck, Freeze, Mithy)

SK Gaming (fredy122, Svenskeren, Jesiz, CandyPanda, Nyph)

Copenhagen Wolves (YoungBuck, Amazing, cowTard, Forg1ven, Unlimited)

TCM Gaming (Jwaow, Naruterador, belgianbeast, motroco, berneyd)


Set med danske briller skal vi heppe på SK Gaming, hvor danske Dennis "Svenskeren" Johnsen (Jungler) og Jesse "Jesiz" Le (Midlaner) spiller. Ninjas in Pyjamas har, efter udskiftninger frem mod Season 4, stadig en dansker på holdkortet.

Holdene vil spille med ændringerne til og med patch 3.13, hvorfor de seneste store opdateringer fra patch 3.14 ikke vil være gældende. Arrangørerne har ligeledes annonceret, at man har valgt at udelukke følgende champions grundet "bugs/remakes": Heimerdinger, Syndra, Olaf, Sivir.

Vinderen af de to kampe vil møde hinanden i finalen ved amatør turneringen, som spilles søndag klokken 17:00. Efter dagens to kampe er spillet, skal de professionelle hold i aktion, hvor vi i dag, kan få en smagsprøve på Gambit Gaming og CLGs nye ændringer/holdkort.