Med den nylige tilføjelse af Sombra er Overwatch nu oppe på hele 23 meget forskellige heroes at vælge i mellem. Selvom man kan tage hvilken som helst hero både i Quickplay og Competitive, så er det langt fra alle heroes, som man MÅ spille. I hvert fald ikke uden at man bliver flamed af ens medspillere, fordi ens hero "ikke er viable". Og det er ærgerligt, for det kan jo være, man går glip af en fed spiloplevelse, eller at man faktisk er god på den hero. Tre af disse "dårlige heroes" skiller sig særligt ud, for selvom de ikke kategorises som værende inden for metaen, så kan de med den rette spiller være gamebreaking. 

Widowmaker

Billedresultat for widowmaker

Når det kommer til den lillafarvede sniper, så handler det i høj grad om, hvem der spiller hende. Derfor kan man også nemt løbe ind i hende højt oppe i competitive, hvor spillerne har rigtig godt styr på deres aim. Hendes sniper kan skade helt op til 300(!) på bare et enkelt headshot, hvis den er fuldt charged, og efter den seneste patch tager det hende kun ét sekund at blive fuldt charged. Det giver hende altså mulighed for med meget korte mellemrum at tage langt de fleste heroes ud af fighten på et enkelt skud. Og selv hvis det er en tank, hun rammer, så gør det resten af teamet i stand til hurtigt at fjerne den fjendtlige hero helt. Hun kræver naturligvis en del øvelse og et rigtig godt aim, men med hendes enorme range og hendes Slingshot, der får hende langt væk fra fare, så er det meget svært for det fjendtlige hold at fjerne dig fra fighten. Grunden til, at der mange, som ikke kan lide at have hende på deres hold, er, at hun ikke kan hjælpe med at pushe, og man kommer nemt til at føle, at hun ikke bidrager. Men det kunne ikke være mere omvendt, for selv på attack kan en god Widowmaker hurtigt fjerne en eller to modstandere, så holdet kan bevæge sig frem. Et enkelt problem ved hende er, at hendes slingshot stadig har en del bugs, så du nemt kan komme ud for, at du ikke rammer det punkt, du sigter efter. Et andet problem er hendes ultimate, som gør hele holdet i stand til at se fjenderne gennem vægge. Det kan være rart, men er langt fra lige så gamebreaking som de fleste andre ultimates. 

Hanzo

Billedresultat for hanzo

Efter den seneste patch er Hanzo lige pludselig ikke længere anset som et særligt godt pick. Ikke fordi han blev nerfed, men fordi andre heroes som Soldier: 76, Widowmaker og Pharah blev buffed, hvilket har skubbet Hanzo ud af metaen. Men han er stadig et lige så stærkt pick som nogensinde før. Ligesom Widowmaker handler det i høj grad om spilleren og hans aim. Men hans headshot kan så også skade op til 250 på en fuldt charged bue og tager ligesom Widowmaker langt de fleste heroes ud på et enkelt skud. Og hvis det ikke lykkes ham at lave et headshot, så kan han i stedet bruge sit Scatter Shot og sigte mod fjendens fødder. Her er der også garanti for kill på de fleste heroes. En af Hanzos problemer er, at han modsat Widowmaker ikke har nogen løsninger, hvis der pludselig er en modstander, der kommer tæt på. Det bliver man som Hanzo spiller bare nødt til at undgå og bruge hans Wall Climb til at finde sikre steder at dræbe modstanderne fra. Hans ultimate, Dragonstrike, er dog uhyre gamebreaking og kan bruges i stort set alle situationer både på attack og defence. Og hvis ikke det lykkes en at dræbe nogle modstandere med det, så kan det i hvert fald presse fjenderne væk fra en payload eller et capture point, så holdet kan bevæge sig frem. 


31
Mousesports
2799 kr.
21
DXRacer
3099 kr.
150
Billig
649 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
9
Steelseries
929 kr.

Tracer

Billedresultat for tracer gameplay

Det undrer mig faktisk lidt, at jeg skriver hende på listen her, og det er nok ikke alle, der vil være enige med mig. Men alligevel ser jeg ikke Tracer så ofte, som jeg mener, hun burde. Hun kan med hendes enorme mobilitet og hendes Recall suse rundt på mappet i evigheder uden at dø og irritere det fjendtlige hold. Hun kan endda få et pick, hvis der er en support, der har forvildet sig væk fra sit hold. Det eneste, jeg kan tænke mig til, der holder spillere fra at vælge hende, er, at hun kræver meget øvelse. Hendes lave HP bringer hende i fare for at blive dræbt hurtigt; selv af supports som Ana og Zenyatta. Men spilles hun korrekt kan hun ødelægge et helt hold. Oftest vil en irriterende Tracer få to eller tre modstandere til at opgive frontlinjen og fokusere på hende i stedet. Og det er nøjagtig det, en Tracer vil have, for så bliver resten af det fjendtlige hold automatisk nødt til at trække sig tilbage. Tracers ultimate, Pulse Bomb, er dog ikke særlig gamebreaking, og man er nødt til at sætte det fast på en hero, før man skal regne med, at det gør skade. Det skader kun 400, så de fleste tanks overlever det, men sætter du det fast på en offence hero eller en support, så er der garanti for kill, alt i mens du suser tilbage i sikkerhed med Recall.