Vi søger et friskt ansigt med en spark-røv passion indenfor Overwatch, dansk esport og gaming. Målet er, at vi sammen skaber et endnu stærkere mødested for danske nørder. Og ja, du har her mulighed for at få løn for den underholdning, du bringer, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Overwatch er lynhurtigt vokset til et af de mest populære spil både på casual og professionelt niveau, og det er en udvikling, vi gerne vil følge med i. Og det er er her, du som Overwatch-spiller og -kender kommer ind i billedet. 

Hvad søger vi til?

  • Én Overwatch-ekspert med interesse for både den udenlandske og danske scene, men det er et stort plus, hvis du også kan dække andre områder inden for esport såsom andre spil. 

Selvom vi i dette tilfælde specifikt søger en Overwatch-skribent, så endelig skriv ind, hvis du gerne vil skrive om et andet emne eller spil inden for esporten. Vi er altid friske på at se, hvordan vi kan booste nørdernes verden. Det kunne være, at du elsker at spille mange nye forskellige spil og vil dele din glæde og forventninger med andre.

Alle positioner er lønnet iht. senere forklaret lønpulje.


Hvem søger vi?

Du skal have en passion for Overwatch og esporten generelt og være frisk på at jagte de gode artikler, der kan underholde og skabe fokus hos vores danske læsere. Du skal være mindst 15 år gammel og kunne formulere dig på godt dansk.

Vi forventer, at du er aktiv og tager dig tiden til at finde og skabe artiklerne. Du vil skulle lave mindst én artikel i ugen, hvilket tager lidt tid, men det vil ikke sluge hele din fritid, så bare rolig.

Vi forventer, at du har kendskab inden for Overwatch og gerne lidt inden for esport og gaming generelt. Dette betyder, at du skal have et kendskab til de fleste store internationale hold, turneringer samt lokale danske hold.

Nøgleordene er ansvarsbevidst, aktiv og med en passion for at underholde unge gamere og nørder i Danmark.


Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er en gruppe unge, og nu efterhånden også en håndfuld gamere med grå hår, der elsker at arbejde med esport og gaming i Danmark. Du lander i et socialt miljø, hvor vi går meget op i at tale sammen online (via DISCORD) og mødes til events, når det er muligt.

Som en del af GDK vil du også få direkte indflydelse på, hvordan vi underholder danske gamere. Du kan få mulighed til at komme afsted til forskellige former for events. Vi har af og til også beta keys, skins, vi anmelder systemer og meget mere, som vi jonglerer med, så meget som vi kan i organisationen.

Hvis du går med en idé om at blive journalist, så vil du også kunne få en velskrevet erhvervs anbefaling med for dit arbejde sammen med os. Noget, vi har gjort tidligere, hvor det har hjulpet dem med at få lærepladser, jobs og komme ind på uddannelser.

Det skal også nævnes at som aktiv indholdsleverandør på siden, vil du også få løn udbetaling for de ting, der leveres.


Hvordan lønnes der?

Vi har altid haft et klart budskab om, at vores mål er at kunne lønne de engagerede personer, der er med til at skabe underholdningen. På trods af udfordringen, der ligger ved at mange bruger Adblock i dag og "glemmer" at Whiteliste sider, de støtter, så knokler vi på og forsøger at skabe ny måder, hvor vi kan lønne folk på for deres arbejde med at fremme esporten.

Lønpuljen består af overskuddet, efter grundlæggende drift er betalt. Den profit ryger i puljen, hvor man som skribent får penge udbetalt ud fra det, man har bidraget med pr. kvartal. Er du en del af crewet, så kan du altid se økonomien bagved siden, og hvad der danner grundlag for udbetalingen. Vi tror på åbenhed.

Desto mere succes siden får, desto mere vil der være til løn udbetaling. Vi er alle i samme båd!

Slutteligt skal det nævnes, at vi ikke kun leder efter folk, som er drevet af lønnen, men folk som brænder for at levere et godt stykke arbejde for at underholde danske nørder. Naturligvis vil lønpuljen være mindre til en start, men den er allerede i opad stigende vækst.


Hvordan ansøger du?

Når du sender ansøgningen, forventer vi, at den indeholder følgende:

  • Dit fulde navn, alder og hvor du bor
  • Beskriv din erfaring eller hvorfor du er den rette til jobbet
  • Vedhæft gerne test nyhed, video eller anmeldelse eller link til noget du har lavet

Det forventes ligeledes, at du bruger lidt tid på at lave en god ansøgning. Ansøgningen skal sendes til vores redaktører på: [email protected] eller som en besked på vores facebook