Copenhagen Flames har fået indhentet en af de bedste frie agenter i Overwatch i form af Mads "fischer" Jehg, som tidligere spillede for det internationale b.fly, og som vi havde et interview med tilbage i juni.

Ved NPF stod fischer ind, og Copenhagen Flames endte med at vinde Overwatch turneringen, og fischer er nu blevet en fast del af holdet.

        Foto: Copenhagen Flames (Fra NPF)

Omkring skiftet til Copenhagen Flames siger fischer:


12
AKRacing
3199 kr.
150
Billig
649 kr.
20
HyperX
689 kr.
446
AKRacing
2689 kr.
9
Steelseries
929 kr.

Efter vores split i b.fly prøvede jeg at samle noget sammen med Gringos (tidligere Northern Gaming Blue) drengene. Vi fik spillet lidt sammen, og det gik egentlig okay i scrims, men da det kom til turneringer, føltes det som om, vi aldrig rigtigt kunne klikke sammen. Ultimativt endte det med et brud. Gringos drengene startede et fuldt svensk hold bagefter, og det fik mig til at tænke. Jeg har spillet Overwatch siden tidlig beta, men jeg har aldrig prøvet et fuldt dansk line-up. Det var blandt én af grundene til, at valget blev Flames. - Jeg forventer selvfølgelig, at vi får trænet hårdt, og arbejdet på mange af de ting, som de ikke fik arbejdet på, før jeg trådte til. Så håber jeg selvfølgelig også på en masse deltagelse i de kommende turneringer. - Min største styrke er nok helt klart min erfaring. Drengene på Flames har helt klart potentiale, men de mangler lige én til at tage fat. En oldschooler, om du vil. Min største svaghed er nok at jeg stadig er ny på holdet. Der er en masse ting der skal tilpasses mht. kommunikation, playmaking og generel spillestil. - Jeg er blevet super godt modtaget af drengene. Vi kommer skide godt ud af det med hinanden. Noget jeg også ser som vigtigt for et holds fremmadrettet succes.

Ejeren af Copenhagen Flames, Steffen Thomsen, udtaler:

Vi fik kontakt til fischer for bare en uge siden, hvor han viste interesse for at spille på holdet. Vi fik hurtigt sat en try-out i stand for der findes vel næppe bedre spillere i Danmark. Den første aften han deltog i scrims kunne jeg høre på comms at der var instant kemi. Udover hans ekstremt høje spillemæssige så løftede Mads også holdet som helhed med sin store erfaring og stærke kommunikation. Efter vores sejr ved NPF, hvor jeg personligt kunne få syn for sagen var jeg ikke i tvivl. Vi måtte have ham. Eftersom fischer er en etableret, højt rangeret dps, og en af de bedste DPS free agents derude var jeg meget i tvivl om det kunne lykkes. Heldigvis så han også stort potentiale i både den nuværende trup, men også organisationen som helhed. Vi blev derfor hurtigt enige om en aftale. Hans tilgang rykker os med det samme tættere på Europas top 10 og endnu et skridt foran vores danske konkurrenter. Ift. Muffin viste det sig at den rolle vi gerne så ham udfylde ikke gik helt i spænd med hans egne ønsker på længere sigt og vi valgte derfor i fællesskab at opsige samarbejdet. Personligt tror jeg meget på Jonathans talent og ønsker ham held og lykke.

Det bliver spændende at se, om Copenhagen Flames kan fortsætte deres solide niveau, og der er ingen tvivl om, at tilføjelsen af fischer sætter dem tættere på målet, om at være indenfor top 10 i Europa. 

Du kan se Copenhagen Flames i aktion på søndag, hvor de spiller i en ESL turnering.