Valve har annonceret deres nye dokumentarserie, True Sight, som omhandler de hold skift, der sker efter hvert års International. Efter hvert års International har organisationerne kort tid til at få deres nye roster klar til den næste sæson af turneringer, og kan derfor godt være en stresset og bekymrende tid for spillere, selv på de hold der klarerede sig bedst i The International. 

Det første afsnit af True Sight sætter fokus på holdene Evil Geniuses og Fnatic, og bliver streamet torsdag d. 14 oktober kl. 1 om morgenen dansk tid. Dette afsnit bliver streamet hver anden time, hele dagen. Tale er på engelsk, og der kan vælges mellem engelske, russiske og kinesiske undertekster. Hvis du ikke har tid til at se dokumentaren d. 14, så vil det dagen efter være muligt at se episoden igennem dit Steam Library, hvis du har købt et Fall 2016 Battle Pass.

Denne dokumentarserie er dog eksklusiv til dem, der har købt Fall 2016 Battle Pass og streames derfor i Dota 2 klienten. Du kan læse mere om  Fall 2016 Battle Pass her.

I denne episode følger man blandt andet danskeren Andreas "Cr1t" Nielsen fra holdet Evil Geniuses, og man kan se ham i traileren sammen med tre andre spillere fra Evil Geniuses. I traileren ser man holdet i flere forskellige situationer. I traileren ser man blandt andet Andreas "Cr1t" Nielsen og Sumail "Suma1L" Hassan diskuterer hvem de syntes er den bedste sanger, mens de sidder i en bil med to andre medlemmer af Evil Geniuses.    

Hvornår resten bliver udsendt, og hvem det omhandler ved kun Valve


20
HyperX
689 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
21
DXRacer
3099 kr.
22
Octane
2489 kr.
31
Mousesports
2799 kr.

Traileren til den første episode kan ses her:

Skal du se dokumentarserien, og hvem ser du mest frem til at komme mere bagom?