Den anden årlige begivenhed i Overwatch er nu startet i form a Overwatch's udgave af den amerikanske højtid, Halloween. Af spændende indhold er der, ligesom ved Summer Games, et utal af voice lines, sprays, icons, highlight intros, emotes, victory poses og ej at forglemme skins til de pt. 22 forskellige heroes. Af de i alt 12 nye skins er der 4 legendaries til henholdsvist Reaper, Roadhog, Mercy, og Junkrat.

 

Foto: Blizzard Entertainment
 
Modsat ved Summer Games, er det dog denne gang muligt at købe de forskellige visuelle genstande for ingame coins - Dog skal det påpeges at prisen er tre gange højere end normalt, hvor et legendary skin koster 3000 coins. 
 
En anden ting Blizzard holder i hævd ved deres anden årlige begivenhed er en ny, spændende og anderledes brawl i form af Junkenstein's Revenge. 
 
 
Ideen er, at den onde Dr. Junkenstein (navnet på Junkrat's nye skin) forsøger at indtage borgen ved Eichenwalde. Modsat alle andre oplevelser i Overwatch indtil nu, skal du her slå dig sammen med tre andre for forsvare porten til borgen i omkring fem minutter som Mccree, Soldier 76, Ana og Hanzo. Brawl'en minder meget om Team Fortress 2's Mann vs. Machine update, da man også i Junkenstein's Revenge spiller co-op imod en horde af AI-styrede monstre.

Til sidst kan det nævnes at Hollywood banen har fået et (formentligt midlertidigt) ansigtsløft, i form af en mere Halloween præget udgave af banen, med masser af spindelsvæv, græskar og lignende.

 

Foto: Blizzard Entertainment
 
UI Update
User interfacet har også fået en opdatering. Det mest åbenlyse er umiddelbart inde i ens career profile, hvor information generelt er mere tilgængeligt samt bedre præsenteret. 
 

Foto: Blizzard Entertainment
 

Foruden dette kan nævnes noget så basalt som at vise hvilke begivenheder de forskellige skins osv. oprindeligt kommer fra.

 

Hero ændringer


20
HyperX
689 kr.
21
DXRacer
3099 kr.
149
Billig
649 kr.
22
Octane
2489 kr.
445
AKRacing
2689 kr.

  • Ana: Nano Boost kræver nu 20% ekstra før det kan bruges. Samtidigt er radius på hendes Biotic Grenade dog blevet øget fra 3 til 4 meter.
  • Widowmaker: bruger nu kun 0,33, i stedet for 0,5 sekunder på at kigge igennem sit scope før hun kan skyde.
  • Junkrat: RIP-Tire bliver nu aktiveret hurtigere.
 

Hvilket nyt skin er din umiddelbare favorit?