Valve har annonceret den næste store turnering i deres nye turneringscyklus, The Boston Major. The Boston Major er en Dota 2 turnering sponsoret af Valve, men hvor Pro Gaming League er værter for turneringen. 

The Boston Major er den første turnering ud af de tre Valve afholder før The International 2017, hvor de to andre turneringer kommer i løbet af det første halvår af 2017. Det er den første turnering, Valve har sponsoreret, der har single-elimination format og ikke double-elimination, hvilket de forrige Major´s havde.

De tre tidligere Majors blev afholdt i Frankfurt, Shanghai og Manilla og havde alle en præmiepulje på 3.000.000$, ligesom Boston Major har.

Der er endnu ingen hold, der har kvalificeret sig til en plads i turneringen, da der først spilles open qualifiers fra d. 23-d. 26 oktober 2016. Herefter spilles der main qualifiers fra d. 27-30 oktober 2016. Group Stage kampe foregår fra d. 3-4 december og Main event er fra d. 7-10 december. 

Biletter til Main Stage sælges fra fredag d. 14 oktober og det foregår i Wang Theater i Boston, USA.


20
HyperX
689 kr.
31
Mousesports
2799 kr.
150
Billig
649 kr.
23
Octane
2489 kr.
12
AKRacing
3199 kr.

Sammen med denne turnering kan der købes et Battle Pass i selve spillet, som giver spilleren div. kosmetiske genstande til spillet, såsom en loading screen, en treasue chest og et alternativt skin til selve spille arenaen. Dette Battle Pass kan man levele op ved at spille og klare quests, og få yderligere genstande, såsom flere chests, en kurer (Courier) og nye in-game effekter.

Battle Pass giver dig også adgang til tre forskellige questlines, der giver dig tre nye set til henholdsvis Bane, Razor og Bounty Hunter, hvis de alle tre klares. 

Ved køb af dette Battle Pass stiger turneringens præmiepulje ikke, da dette kun gælder ved The International.

Valve annoncerede samtidig, at den næste store opdatering til Dota 2 kommer d. 12 december, hvor deres længeventede hero Monkey King bliver introduceret.