Copenhagen Wolves står nu uden et League of Legends hold. Det fortæller holdets manager eksklusivt til Gaming.dk. De fem spillere er fra dags dato ikke længere en del af Copenhagen Wolves. Holdet begrunder beslutningen med flere brudte aftaler fra organisationen og ejeren, Jakob "JLK" Kristensen.

League of Legends holdet, der netop har kvalificeret sig til fortsat at spille med i LCS i næste sæson, vil i den nære fremtid løfte sløret for deres nye organisation.

De gamle ulve - som vil kalde sig PanDan, indtil de annoncerer deres nye hjem - har eksisteret i knap ni måneder. I august begyndte Svenskeren, TheTess, Godbro, XL Winner og HunteRSzz det, der senere skulle vise sig at blive en af Europas bedste mandskaber. Det skete dog først efter et par udskiftninger. Bjergsen kom ind på holdet i stedet for HunteRSzz, mens Deficio tog over for XL Winner tilbage i januar.


ex-Copenhagen Wolves:

  • Dan "Godbro" Van Vo – Top
  • Dennis "Svenskeren" Johnsen – Jungle
  • Søren "Bjergsen" Bjerg – Mid
  • Kasper "TheTess" Poulsen – AD
  • Martin "Deficio" Lynge – Support
  • Stefan "lucann" Nielsen – Manager


Resten af historien har siden dengang været et eventyr. De første mange kampe i LCS blev tabt, men da Bjergsen fyldte 17 år, og dermed kunne spille med i turneringen, lykkedes det ex-Copenhagen Wolves at vende op og ned på alt. De sluttede Spring LCS på en delt 5.-6. plads, men kvalificerede sig igennem LCS Summer Promotion til fortsat at repræsentere det dansk-hvide flag helhjertet i Riot’s store turnering, Season 3 EU Summer LCS.

Ifølge Gaming.dk's oplysninger, skyldes holdets brud med organisationen blandt andet, at der angiveligt ikke er blevet udbetalt løn til tiden. Det erfarer Gaming.dk, men hverken organisationen eller holdet ønsker at bekræfte eller kommentere dette. I stedet henviser de til de officielle statements, der er udsendt.

Det står dog klart, når man læser det statement som holdets manager, Stefan "lucann" Nielsen, har givet Gaming.dk,  at mens det ydre af eventyret har været som en drøm, så er det ikke helt sådan, at spillerne og manageren har oplevet opholdet i det københavnske.

Vi har fra dags dato valgt at forlade Copenhagen Wolves. Der var en del aftaler, som ikke blev overholdt, og vi har derfor valgt at søge nye græsgange. Vi vil gerne sige tak for rejsen, vi har haft i Copenhagen Wolves.

Vi har haft vores op og nedture, men det har været spændende. Jeg vil specielt gerne give en stor tak til Komplett for deres kæmpe arbejde samt tak til SteelSeries og Adidas for at have hjulpet os i vores jagt på succes.

Adspurgt om hvilke uoverensstemmelser og brudte aftaler, har lucann ikke ønsket at uddybe nærmere på nuværende tidspunkt, idet det kan give dem problemer i jagten på deres nye hjem.


Svenskeren, TheTess, Bjergsen, lucann, Deficio, Chanel (Godbro tager billedet)


Organisationens ejer, JLK, ligger heller ikke skjul på, at de ikke gjorde det godt nok for LCS-mandskabet:


Det er med stor sorg i stemmen at jeg I dag må annoncere at vores fantastiske League of Legends hold ikke længere er en del af Copenhagen Wolves. Siden vi for 7-8 måneder siden sammensatte holdet, har vi sammen været på en fantastisk rejse som tog os meget længere end vi nogensinde havde turde håbe på, men denne rejse slutter desværre nu. Vi sætter stor pris på åbenhed og realisme i Copenhagen Wolves og vi må være realistiske og sige at vi ikke var klar til den enorme udfordring det er at have et hold i LCS. Vi har lært utrolig meget af denne oplevelse og det har i sandhed været en fornøjelse på trods af de mange udfordringer.

Hvad fremtiden vil byde på for drengene syntes jeg selv de skal have lov at løfte sløret for, jeg vil dog slå fast at Copenhagen Wolves vil forsætte sit arbejde på fuldt tryk og måske ser vi snart igen et hold bære vores navn indenfor League of Legends. Vi har mange talentfulde spillere på tværs af diverse genrer og vi håber meget at vores fans forsat vil støtte os og dansk eSport.

Til sidst er der bare at sige en enorm stor tak til Martin, Kasper, Dan, Søren og Dennis for de mange oplevelser vi har delt og det enorme arbejde de har gjort for vores organisation. Dette er i sandhed et unikt hold og vi ønsker dem intet andet end det absolut bedste for fremtiden!

Ifølge lucann mister holdet ikke pladsen i LCS. Den følger nemlig spillerne og ikke organisationen. Således er Copenhagen Wolves brandet altså fortid i LCS - medmindre det lykkes at lokke et af de andre tophold ind i ulvehulen.

ex-Copenhagen Wolves viser sig frem til The Blast i den kommende weekend, hvor de dog benytter sig af en standin i form af Morten "zorozero" Rosenquist fra Sinners Never Sleep, da Dennis "Svenskeren" Johnsen er i Sverige hos hans kæreste.