Den nyeste udvidelse til det populære online kortspil Hearthstone, udkom den 11. august 2016. Udvidelsen "One Night in Karazhan" er det fjerde eventyr udgivet af Blizzard Entertainment til kortspillet, og byder på hele 45 nye kort, og 13 forskellige bosser inddelt i fem forskellige ”wings”.

Eventyret foregår i det tidligere fantastiske Karazhan kendt blandt fans, for også at være en populær raid i spillet World of Warcraft. Spilleren er inviteret til ”a night of magical extravagance” af den kendte karakterer Medivh, men opdager hurtigt, at der er noget helt galt. Spillerne kan så vælge enten at købe en enkelt ”wing” af gangen fra udvidelsen "One Night in Karazhan", eller købe hele eventyret samlet. Dette gøres ud fra kortspillets virtuelle penge, 700 gold per wing, eller via rigtige penge gennem Hearthstones in-game store.

De næste fire uger vil der hver uge udgives en ny ”wing” til eventyret, der byder på nye udfordringer, med forskellige sværhedsgrader som Normal Mode, Heroic Mode og Class Challenges. For hver wing spilleren gennemfører, vil de også blive belønnet med nye kort, samt et legendary kort tilhørende hver ”wing”.

Eventyret har med udgivelsen også skabt bred diskussion om, hvilken indflydelse disse nye kort vil have på den nuværende Hearthstone meta. Eksempelvis foreslår hjemmesiden DailyDot.com, at man skal holde sig fra især disse fem kort:

  1. Purify
  2. Pompous Thespian
  3. Arcanosmith
  4. Pantry Spider
  5. Ironforge Portal.
Det skyldes, at disse kort ikke anses som at være hurtige nok til den nuværende meta. Samtidig foreslår den populære Hearthstone Youtuber samt Twitch.tv streamer Brian Kibler i hans nyeste video, at man skal holde øje med disse nye kort, som værende de potentielt stærkeste i samlingen:
  1. Arcane Giant
  2. The Curator
  3. Medivh’s Valet
  4. Menagerie Warden
  5. Barnes.
Især kortet Barnes er af mange set, som et af de stærkeste og vigtigste i udvidelsen. Overordnet set har mange, både professionelle og mere traditionelle Hearthstone spillere, været tilfredse med de fleste af de nye kort, med kun få undtagelser. Twitch streameren Octavian ”Kripparian” Morosan udtaler dog på Rollingstone.com, at en af de få kort han ikke er helt tilfreds med, er kortet ”Firelands Portal”. Selve udvidelsens struktur foregår på samme måde som den tidligere expansion ”League of Explorers”, og formatet vil derfor være velkendt blandt mange spillere.