Efter skiftet med Markus "Kjaerbye" Kjærbye til fordel for René "cajunb" Borg, kan Kjaerbye ikke spille for Astralis ved Majoren, da han spillede med dignitas i Minoren, hvilket skyldes Valves regler.

Det betyder også, at spillerne fra SK ikke har været mulige kandidater. Valget er derfor faldet på den erfarende Lukas "gla1ve" Rossander, som spiller for Copenhagen Wolves. Det bliver dog ikke første gang, at han spiller i Cologne.

Selvom gla1ve er en yngre spiller, har han en enorm erfaring, og er altid et samtaleemne, når snakken falder på hvem der er den bedste danske IGL. Derudover er han en solid rifler, som har en god taktisk forståelse, hvilket bør gøre det nemmere for Astralis at inkorporere ham, og han er et rigtigt solid valg til at fylde pladsen.


Det bliver ikke den første Major, som gla1ve deltager i, da han spillede ved den første Major DreamHack Winter 2013 med n!faculty, hvor Finn "karrigan" Andersen var en del af holdet.

Han spillede også ved den næste, ESL Major Series One: Katowice 2014, med 3DMAX da det var et dansk lineup.  Ved ESL One: Cologne 2014 spillede han igen sammen med karrigan, hvor han spillede under Copenhagen Wolves, men holdet blev stoppet efter en tæt kamp mod Natus Vincere. 

Den sidste Major, som gla1ve spillede var DreamHack Winter 2014, hvor han spillede sammen med Markus "Kjaerbye" Kjærbye. 

Vi har stillet gla1ve et par spørgsmål, såsom om han føler et pres for at performen, og om han ser frem til at spille i Cologne igen:

Jeg føler at folk har rimelig høje forventninger til at jeg performer på samme måde, som jeg har gjort i mange af mine kampe i 2016. Jeg føler selv jeg har forbedret mit individuelle niveau her det sidste halve år, og jeg håber at det er med til at gøre at jeg laver en god performance til Majoren. Det bliver for vildt at spille sammen med Danmarks absolut bedste spillere! Jeg glæder mig som en lille dreng dagen inden juleaften :D..
Udover det så er det i Cologne igen, ligesom i 2014 da jeg spillede på hold med Karrigan. I 2014 var vi utrolig tæt på at gå videre til playoffs, men vi throwede desværre kampen mod NaVi. Denne gang vil jeg gøre alt for at vi rammer top8, og det ved jeg er Astralis mål også.

Holdet vil først spille med gla1ve efter ECS finalen, hvor Astralis har placeret sig som nummer 1 i den online europæiske kvalifikation. LAN finalen ved ECS afholdes d. 24-26 juni i London. Herefter vil holdet bootcampe med gla1ve inden ESL Cologne 2016, som foregår fra d. 5-10 juli. Du kan læse mere her.

.