Team Singularity vinder CS: GO Danmark Liga finalen over TRICKED Esports 2-1, hvilket inkluderer en pengepræmie på hele 30.000DKK, og dermed endte det overraskende med at være et underdog hold, som stod øverst på podiet ved slutningen af den første sæson af CS: GO Danmarks Liga.

Inden kampen startede, stod TRICKED allerede med et problem, da de for nyligt havde haft ændringer i deres hold. På grund af CS: GO Danmark Ligas regler, måtte TRICKED kun tage brug af én stand-in, hvilket de to nye spillere, Nicolai “HUNDEN” Petersen og Martin “PERCY” Wessel, stadig var betegnet som i ligaen. HUNDEN måtte derfor sidde på bænken under denne kamp, da holdet allerede havde benyttet sig af PERCY tidligere som stand-in i ligaen.

Selvom TRICKED ikke trådte i aktion med deres fulde lineup, måtte de dog stadigvæk ses på som favoritter grundet deres erfarne spillere. De levede op til deres forventninger på deres eget map, hvilket betød, at de kom foran i serien på grund af en 16-11 sejr på Mirage. Singularity viste dog herefter solidt spil side på deres eget map, Cobblestone, som de sluttede 16-8. Dette formåede de ligeledes også at gøre på det sidste map train, som endte med en 16-10 sejr i Singularitys favør.

Med Team Singularity som vinder af ligaen endte podiepladserne med at se således ud:

  • 1.  Team Singularity - 30.000 DKK
  • 2.  TRICKED - 10.000 DKK
  • 3.-4.  Alpha/ex-Revival - 5.000 DKK (Pengene blev fordelt mellem holdene, da kampen ikke blev spillet)