Tricked eSport har endnu engang valgt at lave ændringer på deres hold, hvilket sker blot 14 dage efter, at de skiftede Henrik "flex" Bokings til fordel for Hector "HECTOz" Jensen. Denne gang er det Allan "AnJ" Jensen, der må lade livet i Tricked.

Forklaringen skulle ifølge Tricked eSports hjemmeside være på grund af, at hold dynamikken og forholdet mellem de forskellige spillere ikke har været helt i top. Tricked nåede dermed ikke engang at spille en officiel kamp med det nye holdkort siden tilføjelsen af HECTOz, da de har brugt Valdemar "valde" Vangså i de seneste kampe som standin i stedet for AnJ

Intet er officielt omkring en ny femte mand, og derfor består Tricked eSports nu af følgende:

  • Hector "HECTOz" Jensen
  • Peter "Inzta" Kragelund
  • Kristian "tabac0" Simonsen
  • Jonas "netrick" Wenzelsen

Gaming.dk fangede hovedpersonen AnJ for at høre lidt nærmere omkring beslutningen:

Jeg er en stille og rolig type, som har det bedst i et miljø, hvor folk er positive over for hinanden, specielt in-game, og efter nogle måneders spil følte jeg at den tone, som var på holdet generelt – både i medgang og modgang – ikke fungerede i forhold til, hvordan jeg fungerer bedst som spiller og person, så derfor mistede jeg lysten og motivationen til at spille på holdet, og vi kom frem til beslutningen at det var bedst for begge parter at prøve og finde en sammensætning af spillere, som passede bedre sammen på det sociale plan.

Selvom det først nu er blevet officielt, har der været en periode på godt og vel en måned hvor jeg har haft frihed til at spille med andre (nogle så mig måske spille minor qual med Alpha) og finde ud af, hvad jeg gerne vil med mit spil. Jeg besluttede mig hurtigt for at ville tilbage til min gamle main rolle nemlig AWP. Planen fremadrettet er at få spillet så meget med awp’en, så jeg kan komme tilbage i form med den og kunne levere på samme niveau som hidtil med rifle, gerne højere selvfølgelig – og finde mig et nyt hold hvor jeg passer ind.

Til sidst vil jeg vil gerne sige tak til alle spillerne på Tricked for den tid jeg har haft med jer – det er en flok drenge, som er sindsygt dygtige til spillet, og jeg har lært pisse meget af dem som spiller. Også tak til Tricked management og staff, som har leveret en fantastisk oplevelse for mig i den tid jeg var på kontrakt hos jer! Og selvfølgelig tak til jer hos GDK for muligheden for at ytre mig.

Jeg vil kæmpe for at blive på scenen og fortsætte kampen og drømmen om en plads på et dansk tophold.

Gaming.dk følger selvfølgelig op på hvem, som den nye femte mand hos Tricked bliver, og ligeledes hvor AnJ havner henne. I mellemtiden kan man følge AnJs vej mod et nyt hold på hans Facebook side.