I en post på reddit af brugeren u/briel_hs kortlægger han noget yderst interessant, i hvert fald for os der savner at få legendariske kort i Hearthstone. Opdagelsen kommer ved analysen af data indhentet fire måneder før fra hearthsim.info af 15.000 åbnede TGT pakker.

Hearthstone holder øje med, hvor mange pakker du åbner, uden at du får et legendarisk kort. Det vil sige, at jo flere pakker du åbner, uden at der er et legendarisk kort i, jo større chance er der for, at du får et legendarisk kort i din næste pakke. Smertetærsklen ser ud til at ligge på lige omkring 39 pakker, da ingen i undersøgelsen som åbnede 40 pakker, gjorde det uden at have fået et eneste legendarisk kort.

39 pakker +/- det legendariske

Men hvordan fungerer denne her ”medlidenhedstimer” så? Den tæller de pakker du har åbnet, afhængig af hvilken type de er. Så hvis du for eksempel har åbnet 35 TGT pakker, 20 GVG pakker og 10 classic pakker, så ville det helt klart være smartest at åbne 5 TGT pakker før noget andet, da man så vil være garanteret et legendarisk kort indenfor de næste 5 pakker. Hvis du åbner 5 classic pakker på en dag, og så logger af, vil Hearthstone huske det til næste gang du spiller. Det kan derfor godt betale sig udelukkende at åbne en slags pakker ad gangen. Som en lille bonus viser det sig at ”medlidenhedstimeren” for episke kort, kun er på 19 pakker. Om hvorvidt "medlidenhedstimeren" har været der før TGT, kan man ikke sige noget om, men den er der nu, og det er jeg glad for!