Vi kommer ikke udenom, at gaming stadig er en primært mande domineret scene og at seksuel ligestilling stadig har lang vej endnu. Sexismen lever i bedste velgående (#GamerGate) og da de højest betalte YouTubere indenfor gaming er mænd, så er der nok en stor chance for, at du er gået glip af et par gode kvindelige kanaler i "Let's Play" / Stream genren.

Så for at promote det gode arbejde af disse kvindelige gamere, så har vi herefter bragt 10 fede kanaler, du bør besøge, når du gerne vil underholdes. 

PS. Husk at støtte kunstnerne og de hjemmesider i besøger ved at whiteliste dem i Adblock hvis i bruger det. Bedste måde vi kan bevare god og gratis underholdning online.

1. iHasCupquake

Tiffany Michelle Herrera også bedre kendt som "Cupquake", er blandt de mest populære kvindelige gamere du vil finde på Youtube. Hvor du ikke vil finde en masse FPS eller RPG action på hendes kanal, så vil du opleve hende udsætte sin mand for underholdende udfordringer krydret med en masse sjove spil.

Med flere end 3.800.000 subscribers, så må hun gøre et eller andet rigtig. Frem med popcornene og nyd de mange sjove indslag.

2. PressHeartToContinue

Endnu en ung kvinde der har en forkærlighed for kreative hårfarver rammer listen. Her finder du en kanal der har en forkærlighed for Anime. Hun får lavet specielle klip til sine videoer og har en gaming newz segment hver søndag. Meget af det du finder på denne kanal er omkring Anime og spil der er i samme genre. Hun er god til at tale om ting, så der er fin underholdning til dig og resten af de 600.000+ subs.

3. MsSpyte

Watch live video from MsSpyte on www.twitch.tv

Watch live video from MsSpyte on www.twitch.tv

MsSpyte kommer man ikke uden om hvis man har en forkærlighed for StarCraft II. Her har hun tidligere spillet på et top hold og har en række gode videoer på  hendes Youtube kanal omkring det spil. Dog er hendes stærkeste tilstedeværelse helt klart på Twitch. Her har hun over 38.000 followers og 9 millioner+ visninger, hvilket bringer hende godt op i toppen af kvindelige streamere. 

4. Kaceytron

Hvis du ikke har hørt om Kaceytron, så er det godt du læser artiklen i dag. Pew! Hun underholder sine  404.000 followers på Twitch og 56.000 subs på Youtube med fuld fart. Frisk, rå, fræk og underholdende er nok den bedste måde at beskrive hende på. Nogle "hader" hende, da hun også er kendt for ikke at ville skjule hun er kvinde. Det fik jeg vist sagt på en fin måde. Dog overskygger det faktum ikke at hun formår at underhold og ikke mindst engagere sine subs og følgere. 

Hun har fokus på en række spil, hvor både CS:GO, League of Legends og alt hvad der er nyt ofte rammer skærmen.

5. KelseyLioness

Watch live video from kelseyLioness on www.twitch.tv

Er du til CS:GO, så er Kelsey ganske underholdende. Hun går op i spillet og hiver sine followers og subs ind i det hun laver. Hun er ikke en af de helt store endnu, men hun får helt sikkert for lidt credit når det kommer til at have en god stream. Ikke desto mindre  følger 32.000 hende på Twitch og hendes Youtube kanal er knap så vedligeholdt. 

6. Tara Babcock

Fotomodellen der gik all-in på nørd livet. Tara Babcock kan ses et par steder fra sin model karriere hvis man lige hurtigt laver en søgning på Google. Hun fik dog hurtigt en skare af følgere på Youtube pga. hendes direkte måde at være på og ikke mindst meget stærke seksualitet. Det sidste lokker nok også en del drenge til, da hun ikke er sky for at tale om sex og nørder - og hvem kan ikke lide det.

Selvom mange nok hurtigt dømmer hende på udseendet, så lad dig ikke snyde. Hun har altid været god til at lave videoer med godt underholdende indhold. Hvis du er en af de tumper der mener du lige skal kommentere lortet på ting, så har hun sikkert også et svar og en virtuel børnehave lussing klar til dig. 

7.  Sinterbell

Watch live video from Sinterbell on www.twitch.tv

Vi kan selvfølgelig heller ikke have en liste uden at have lidt af det danske med. Den unge danske kvinde Sinterbell har omkring 14.000 følgere på Twitch, hvilket efter danske standarder er ganske flot. Hun formår at engagere sig med sine følgere og subs når hun spiller, hvilket gør det hele lidt sjovere. 

Er du pige og vil følge hende, så kommer du også til at se en række flotte outfits. Sinterbell er uden tvivl en af de kvindelige castere der går op i hvordan hun ser ud på skærmen og heller ikke er bange for at vise at hun er kvinde. 

Dejligt at se god dansk aktivtet - vi håber der kommer mere af det. Hvis I kender til andre gode danske kvindelige streamere eller Youtubere, så smide det endeligt som en kommentar herunder.

8. JayneeWasTaken

League of Legends fans, må vi præsentere jer for pigen bedre kendt som "cupcakes". The Girl Next Door, der kan smadre dig i LoL og samtidig have en masse fede produktioner hvor du som subs drages ind i hendes univers. Hun har på meget kort tid fået sig intet mindre end 429.000 subs på Youtube og flere end 50 millioner visninger. 

Hendes produktioner er mest omkring League of Legends og de kan være ganske underholdende at se, selv hvis du ikke normalt spiller League of Legends selv. Absolut et besøg værd. 

9. LadyBaleria

Er du vild med Minecraft? Ja hvem er ikke det - virtuelle legoklodser = awesome! Men så skal du helt sikkert et smut forbi Lady Baleria. 

Hun har en kærlighed for produktioner omkring Minecraft, men laver også en række andre god videoer. Frisk pige på skærmen, der også har formået at fange opmærksomheden fra intet mindre end 1.4 millioner subs på Youtube. Herlig rolig underholdning og hun tager også gerne del i debatter på hendes kanal, hvilket er fedt at se når der er så mange subs. 

Helt sikkert et klik værd.

10. Miss Rage

Watch live video from Miss_Rage on www.twitch.tv

Sidst men absolut ikke mindst har vi Miss Rage. Med flere end 294.000 følgere på Twtich og 12 millioner visninger, så tonser hun frem. For det meste ser du hende spille CS:GO og med fuld passion. Hun er god til at tale med sine subs og følgere og har et super charmerende grin og smil. 

Her er håret ikke pink, men resten af kanalen må siges typisk at have en pink/lilla farve og hun afholder regelmæssigt giveaways for sine subs. 

Lander du derinde på en tirsdag, skal du lige have pudset dit tyske af. Her kører hun streamen på sit modersmål, men så kan du jo også få lært lidt tysk på den måde. Super smart!

---

Vi håber I har nydt listen og vil lade jer underholde lidt af disse friske kvinder. Hvis du har andre gode forslag til kvindelige kanaler, så del dem i kommentarene herunder.