Hver onsdag aften er der fokus på FIFA-spillene, når ugens hold udkommer med de spillere, der har leveret en god indsats i ugens løb. Denne gang har vi to danskere med på holdet samt endnu et lille heltekort, denne gang Manchester Citys Sergio Agüero.

Udover danskerne, Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli, har flere, gode spillere også fundet vej til ugens hold. Blandt dem er Arsenals Mesut Özil, Napolis Lorenzo Insigne, PSGs Kevin Trapp, Romas Gervinho og Bayern Münchens Jerome Boateng.

Sergio Agüero

Agüero er en dygtig, men dyr, herre på FIFA. Med fem mål i weekenden har han gjort sig fortjent til et lilla heltekort. Agüero har altid været garant for et mål eller to i ny og næ, og på i FIFA er han heller ikke anderledes. Ligesom Robert Lewandowski passer han godt ind i FIFA 16-spillestilen, hvor man skal bruge en stærk angriber. Agüero har så bare den fordel, at han også er hurtig på fødderne.

93 Acceleration
94 Finishing
88 Shot Power
90 Ball Control
91 Balance

Sergio Agüero er en god spiller at have i sit angreb, og den perfekte mand til angrebet i et hold med fokus på den engelsk Barclays Premier League. Hans heltekort går, ifølge hjemmesiden FutBin, lige nu for 1,5 millioner coins. Har man ikke lyst til at betale den dyre pris, går hans regulære kort for 470.000 coins, hvilket selvfølgelig også er en del. Men for en angriber af Agüeros kaliber, er prisen det værd.

Christian Eriksen

Christian Eriksen er den der gode, offensive midtbanespiller, som alle hold leder efter. Med hans In Form denne uge, for to fabelagtige frisparksmål, er danskeren blevet opgraderet til den rating, de tilpassede ham til i FIFA 15. Eriksen har også mange stats, der gør ham lukrativ for hold baseret på Barclays Premier League.

87 Ball Control
86 Dribling
88 Free Kick
86 Short Passing
87 Curve
88 Stamina

Specielt Stamina - eller udholdenhed - er vigtig. Spillerne har det med hurtigere at blive trætte i FIFA 16, så Eriksens stat der gør, at han holder længere i kampene. Det er dejligt at have en playmaker af Eriksens kvalitet til at drive bolden frem ad banen - og hvis man så får tilkæmpet sig frispark i kampens hede, kan man jo lige så godt tage det med danskeren, hvis spidskompetence er netop det. Lige nu skal der betales omkring 150.000 coins for den danske herre, hvis man vil eje hans In Form kort.

Michael Krohn-Dehli

Krohn-Dehli er efterhånden oppe i årene, i en alder af 32 år. På trods af hans alder, skiftede han i sommers tilværelsen i spanske Celta Vigo ud med Sevilla fra samme land. For seks dage siden, den 3. oktober, scorede denne dansker efter blot syv minutter mod selveste Barcelona, hvilket er grunden til dette In Form kort. En solid præstation mod et af verdens bedste hold, krydret med et mål.

88 Short Passing
82 Stamina
82 Ball Control
84 Balance
86 Shot Power
82 Long Shots

Krohn-Dehli er ikke lige så god som de andre, hvilket også ses på prisen. Sølle 11.000 coins skal du smide, hvis du vil erhverve dig danskerens In Form kort. Det værste for Krohn-Dehli er, at hans In Form kort er til den venstre midtbane, LM, mens hans normale kort er til den centrale midtbane. Dette gør, at hans fart, der ligger på 69, nu er en hindring. Det kunne dog være interessant at ændre hans position til en længere fremme på banen, måske venstre forward, LF. 

Udover de to ovennævnte danskere, var Odense Boldklubs Rasmus Festersen også med i opløbet til en In Form i denne uge, efter hans hattrick mod FC Nordsjælland. Det viste sig dog ikke at være nok for den tredje dansker, men to er også godt for vores lille land.