har der været snak om det længe, hvilket kort superangriberen Robert Lewandowski ville blive tildelt til denne uges Team of the Week. Mest sandsynligt var det, at han skulle have et normalt In Form kort eller et Record Breaker, men det blev det ikke. Lewandowskis fænomenale uge, med 10 mål i tre kampe, mod henholdvis Wolfsburg, Dinamo Zagreb og Mainz, bliver hyldet med et lilla Hero kort, som ellers først bliver tildelt spillere senere på sæsonen.

Udover Lewandowski, ser resten af dette Team of the Week også ret så interessant ud. Med spillere som Alexis Sanchez, Daniel Sturridge, Hatem Ben Arfa, Erik Lamela og Kostas Manolas, er der mange gode spillere at hive op af en pakke, hvis heldet er med en.

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er en målmaskine, en voldsom en af slagsen. Manden er 27 år og har nu banket mål efter mål ind for først Dortmund og nu Bayern München i den tyske Bundesliga. Lewandowskis karriere tog for alvor fart, da polske Lech Poznan opdagede ham i de lavere ligaer i Polen, hvor han spillede for Znich Pruszków. Nu er han blandt de bedste angribere i verden, hvilket den seneste uge så sandelig har bevist. Det hele startede med hans magiske fem mål mod Wolfsburg, hvilket tog ham blot ni minutter at lave. Det var utroligt at se.

Med hensyn til hans kort, er det jo nemt at beskrive det ganske kort; helt utroligt. Det eneste han kunne have problemer med, ville være forsvarsspillet. Men det er jo klart, at en angriber af hans kaliber skal bruges der, hvor kampene afgøres. Lewandowski header godt, skyder godt, han er hurtig. Det eneste der mangler, kunne være hans driblefærdigheder. Rundt om i FIFA-verdenen ønsker mange, at deres angribere har fire stjernede skill moves - men er man så heldig at få fat i Lewandowski, tager man til takke med tre.

De mest iøjnefaldende stats er:

93 Finishing
85 Heading
85 Jumping
89 Shot Power
92 Positioning

Robert Lewandowski, og specielt hans Hero kort, er den type angriber, man forventer skal score på alle sine chancer. Hans kort ser også solidt ud, men med en max pris på godt tre millioner lige nu, skal der investeres en god bid coins i denne herres lilla kort. Ifølge hjemmesiden FutBin, går han lige nu for mellem 850.000 og en million coins.

Kostas Manolas

Skal vi ikke lige starte med at bringe noget væsentligt på banen? I FIFA 15 var denne græske CB med i spillet, med en rating på 76. I år, i FIFA 16, er han opgraderet til 82, og har nu fået sit først In Form kort. Lad os være ærlige, det ser vanvittigt ud. Men det er der så mange centrale forsvarsspillere fra Serie A, der gør.

Kostas Manolas er meget tæt på en perfekt forsvarsspiller i FIFA 16. Han er høj, han er hurtig, han er stærk og har en høj defensiv arbejdsmoral, så han vil altid være tilbage og passe på målet. Det kan være svært at vælge Kostas Manolas over de mange, gode centrale forsvarsspillere, Serie A har at byde på - det er faktisk et luksusproblem.

De mest iøjnefaldene stats er:

84 Acceleration
87 Interceptions
89 Marking
87 Standing Tackle
88 Sliding Tackle
88 Jumping

Manolas ligner et godt bud på en rigtig solid central forsvarsspiller i år, specielt hvis man har råd til hans In Form kort. Lige nu koster dette kort, ifølge FutBin, lidt over de 100.000 coins, mens hans maksimumpris ligger på 500.000, ifølge FutHead.

Hatem Ben Arfa

Hold nu op, hvor ser dette kort formidabelt ud. Lad mig lige først pointere, at Hatem Ben Arfas kort, siden FIFA spillet i 2010, har været enten et RW eller RM kort - så han har altid spillet på kanten i FIFA. Men ikke mere! Den franske dribler har fået et In Form kort, der gør ham brugbar inde centralt, og det er Guds gave til spillet. Han excellerer centralt, og specielt i dette års FIFA, er han et solidt valg ud fra mange af de punkter, der gør sig gældende for en central midtbanespiller.

Ben Arfa er ikke så hurtig, men det er lidt irrelevant i år. Den "Pace Abuse", der var i FIFA 15, er, lige nu, mindre vigtig i FIFA 16. Lige nu handler det mest om pasningsspil og hurtig opbyggelse, og der passer Ben Arfa fantastisk ind. Han er god på bolden, driblestærk, har gode afleveringer og, sidst men ikke mindst, femstjernede driblefærdigheder. Hatem Ben Arfa er også venstrebenet, hvis nogle skulle have ekstra øje for sådan en spiller på deres hold.

De mest iøjnefaldene stats er:

87 Agility
84 Balance
88 Ball Control
90 Dribling
86 Shot Power
84 Long Shots

Ben Arfa er altså dygtig på bolden, og ville være et solidt valg til en plads centralt fremme på banen. Om dette skal være i rollen som CAM, som hans kort foreslår, eller som en CF i en False-9 formationen, er op til spillere selv. Han kan laves om til angriber, hvis det skulle være ønsket. Det eneste han falder på, er hans styrke - men som CAM er den ikke lige så vigtig, som hvis han er angriber. Ben Arfa kan, lige nu, erhverves for godt 85.000 coins ifølge FutBin, men har en makspris på 300.000 ifølge FutHead.

Resten af denne uges Team of the Week kan ses her. Har I allerede nu fundet en af spillerne i en pakke, eller er der en I specielt ser frem til at bruge?