Mange af de store europæiske ligaer er endnu ikke startet op endnu, hvilket gør, at de asiatiske og amerikanske ligaer for det meste dominerer FUT Team of the Week. Med starten på Alka Superligaen i denne uge, har Pione Sisto og Thomas Dalgaard sikret sig en plads på bænken på Team of the Week. Vi har også klub legenden fra Liverpool, Steven Gerrard, i start 11'eren, som fik sin MLS-debut i weekenden. 

Mange af spillerne er, mere eller mindre, ukendte. Derfor tager vi udgangspunkt i de tre tidligere nævnte spillere; Pione Sisto, Thomas Dalgaard og Steven Gerrard, som har gjort sig fortjent til Team of the Week.

En lille opgradering er sket til Steven Gerrard, som kommer til at koste ca. 25.000 coins mere end hans normale kort. Hans in-form er det andetbedste midtbane kort i MLS ligaen, kun overgået af spilleren med det mandigste skæg i verden, Andrea Pirlo. 

Steven Gerrard har spillet en del kampe for sin nye klub LA Galaxy. Han har allerede scoret sit første mål i sin MLS debut mod ærkerivalerne fra San Jose Earthquakes. Han lavede også en assist i samme kamp udover hans mål. Han har spillet meget solidt i sin nye klub og har startet inde i tre ud af de fire kampe, han har været med til. Steven Gerrard har også på så kort tid skaffet sig en vel fortjent plads på MLS All-stars XI 2015. 

Pione Sisto får en velfortjent in-form, som virkelig giver ham nogle flere krafter at arbejde med på hans skydeevne og dribling. Hans in-form er ca. 9.000 coins dyrere end hans almindelige kort, hvilket er utrolig billigt. Men han er langt fra den bedste midtbane i Superligaen med det kort, hvor hans tidligere holdkammerat Sylvester Igboun overgår ham samt mange andre spillere.

Pione Sisto har alid været set som et stor talent i FC Midtjylland og mange fans har ventet længe på at han fik et in-form kort, efter hans utallige gode præstationer i FC Midtjylland trøjen. Dette blev en realitet efter hans to mål mod ærkerivalerne fra Viborg. Hans første mål på direkte frispark og hans andet efter en hovedstødsduel som ender lige til Pione Sistos fod. Derudover havde Pione Sisto også en fremragende præstation mod det gibraltarske hold Lincoln Red Imps FC, dog blev det til ingen mål eller assist.

FIFA er ikke lige kommet omkring og opdatere den danske Alka Superliga med alle spillernes nye hold. I dette tilfælde spiller Thomas Dalgaard ikke i OB, men i SønderjyskE. Men det betyder ikke at det gør hans kort værre.  Thomas Dalgaards skydeevne får en kæmpe opgradering fra hans almindelige kort og nogle få opgraderinger de andre steder. Utroligt nok, er der absolut ingen prisforskel på Thomas Dalgaards almindelige kort og in-form kort, så der er ingen undskyldning for ikke at købe hans in-form, hvis man skal bruge ham i sin klub.

Thomas Dalgaard havde en god debut for hans nye klub SønderjyskE, efter han blev købt af dem på fri transfer. Han lavede to mål for SønderjyskE i deres 2-0 sejr over FC Nordsjælland. Og viser endnu en gang, at han er en spiller der er i topklasse hjemme Alka Superligaen. Han var topscorer i Alka Superligaen sidste år for Viborg med hele 18 mål. Viborg endte dog med at rykke ned i samme sæson.  

Hvad synes du om denne team of week - er der nogle spillere du vil anskaffe til din FUT trup?