I den nyeste patch til Legacy of the Void betaen, er mange kosmetiske aspekter af spillet blevet forbedret. Der har især været meget fokus på det nye chatsystem, som løbende er blevet forbedret under betatestningen. Det er dog en anelse mistænkeligt, at en patch med relative lette ændringer fylder hele otte gigabyte. Personligt tror jeg, at den længe ventede prolog, "Whispers of Oblivion", har sneget sig med i patchen under radaren.

Ranked play og meget mere

Efter uendelige klagesange fra Starcraft-spillere verden over, er der endelig kommet ranked play til Legacy of the Void betaen. Mange håber at flere professionelle Starcraft-spillere, nu vil begynde at streame betaen. Som det ser ud nu, er der næsten ingen der streamer Legacy of the Void, hvilket ikke just bidrager, til den hype der burde være omkring spillet på nuværende tidspunkt. Om disse ændringer rent faktisk vil hjælpe, kan kun tiden vise. 

Ny model af disruptor

Blizzard har valgt at ændre disruptorens model inde i selve spillet. Der har efterhånden været mange ændringer af disruptoren, selv en balance-ændring er blevet varslet af Blizzard. Om disruptoren rent faktisk får lov at blive i spillet, eller om den bliver skrottet ligesom "warhound" eller "hercen", vides ikke. Man kan roligt sige at disruptoren ikke er elsket blandt Starcrafts community, og at Blizzard snart har prøvet mange forskellige udgaver af den. Balance-ændringerne Blizzard har snakket om, er endnu ikke i effekt, men vil blive tilføjet inden de næste par uger.