Det er i sandhed en god tid at spille Hearthstone i. Udover Trumps undervisningsvideoer, og "adopter en N00b" programmet, er der nu kommet endnu et lækkert skud på stammen af Hearthstone-underholdning kaldet "This week in Hearthstone". Det handler om et satirisk nyhedsprogram, der bliver sendt på youtube-kontoen SuperDoTheGames, og indtil videre har fået ekstrem god feedback fra Hearthstone-communitiet. 

Med et smil på læben

Programmet tager de forskellige begivenheder fra den professionelle scene i Hearthstone, og videregiver dem med et komisk twist. Indslagene er blandt andet: "This weeks spooky tavern brawl", "Topdeck of the week" og "BM of the week". Værten har fra starten, med sit falske overskæg og underlige kameravinkler, et godt tag i seeren, hvorfor han nærmest tvinger dig til at se hele showet. Selv de små meddelelser i bunden af skærmen er ovenud morsomme, en af dem blev næsten for meget for mig:

"Blizzard unveils Mormon themed Hearthsone expansion, teasing new Druid epic spell: Three of Wife."

Det er denne form for humor, der er hjertet i programmet. Joken er ikke så meget i centrum at den overskygger nyhederne, men hvis man sætter sine øjne på stilke, opdager man mange små underspillede jokes hele vejen igennem. Showets format kan på mange måder sammenlignes med Saturday Night Lives falske nyhedsprogram. Det er hurtige indslag, sjove jokes, og alligevel informerende omkring det valgte emne. Vi ved, at det ikke er sidste gang, vi har set dette program. "This week in Hearthstone" er ekstraordinært for dets spillere, derfor håber jeg inderligt, at de kan holde programmet kørende i lang tid.