Da Blizzard den 16. juni annoncerede en prologue til Legacy of the Void kampagnen, var der glæde blandt spilseriens tilhængere. Prologen vil fungere som et bindeled fra kampagnen i Heart of the Swarm, til Legacy of the void. Den vil blive frigivet til alle, men hvis man forudbestiller Legacy of the Void, får man hurtigere adgang til prologen.

Missioner og Zeratul

Prologen vil bestå af 3 missioner, alle med fanfavoritten Zeratul i dem. Disse missioner vil også være de første, hvor man styrer Zeratul siden Starcraft: Wings of Liberty. Nye units vil også blive introduceret i Prologen, her i blandt Adept, Cyclone, Disrupter, Ravager og Lurkereren. Prologen vil altså ikke kun fungere som bindeled mellem de to tidligere kampagner, men også introducere de nye units der kommer til multiplayer delen af Starcraft. 

Dette går rigtig godt i spænd med de tiltag Blizzard har taget, for at gøre Starcraft nemmere at lære fra bunden. De seneste par år er der kommet tutorials, og Blizzard har støttet flere undervisningsvideoer lavet af Starcraft-communitiet. Undersøgelser har ydermere vist, at langt de fleste nøjes med at spille kampagnen, og derefter ligger spillet på hylden. Kunne dette være et forsøg på at fastholde disse spillere?

It's leaking!

Det er reddit-brugeren "MMOsimca" der har datamined prologen, og senere lagt den ud på youtube. Jeg har selv valgt ikke at se hele videoen, da jeg er pænt hyped på at spille det selv, men hvis man ønsker at se den, kan den findes på linket her. Prologen rygtes at blive udgivet i løbet af denne måned, helt præcist i næste beta-patch.