Efter et års hiatus er den elskede og anerkendte Hearthstone-spiller Jeffrey "Trump" Shih tilbage med en video, der skal lære os lidt om decket "Zoo-lock". Trumps tidligere videoer har fået så meget ros af Hearthstones community, at de lige så godt kunne være den almene guide til Hearthstone. Der er derfor allerede nu stor glæde over den nye video til samlingen.

Succes; noget man arbejder for

Os, der har fulgt Starcraft scenen i længere tid, ved at Trump altid har haft en evne for at lære fra sig. Trump startede jo som bekendt med spillet Starcraft, og var faktisk kendt for sin meget lærerige stream. Hvis man orker, kan man faktisk stadig finde Starcraft kampe, hvor Trump spiller mod andre kendte Starcraft profiler. Med en hurtig søgning på youtube, kan man faktisk finde Trump kæmpe mod den hidsige legende Idra, og en kamp mod den sarkastiske og sjove Destiny. Trumps Starcraft karriere blomstrede dog ikke, men dette skulle senere vise sig at være en bjørnetjeneste for den intelligente gamer. 

Næsten som et gravmonument til Trumps første spil-karriere hedder han faktisk TrumpSC på Twitch. Man kan dog næppe kalde hans forliste Starcraft-karriere for et nederlag, da han nu er en af de mest, hvis ikke den mest, berømte Hearthstone-streamer overhovedet. Et flot bevis for hvad der kan lade sig gøre, hvis man arbejder for det.


20
HyperX
689 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
149
Billig
649 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
9
Steelseries
929 kr.

Strategi for fattigrøve

Et af hjørnestenene i Trumps undervisningsvideoer er, at han viser hvordan deckene kan se ud, hvis man spiller på et budget. Trump har endda lavet videoer, der fuldt ud koncentrerer sig om "free-to-play decks", altså decks med udelukkende startkort. Det er helt klart videoer til masserne, men selv øvede Hearthstone-spillere ville nok, kunne få noget ud af dem. Måske er Trump i gang med at undervise de næste professionelle Hearthstone-spillere. En ting er helt sikkert, uanset om man er fan af Trump eller ej, er man nødt til at bifalde hans gå-på-mod, og hans bidrag til Hearthstones community.