Danske Copenhagen Wolves har netop vundet deres første kamp her ved ESWC 2013 Finals, hvor det blev en 16-8 sejr over k1ck. Det betyder nok, at ulvene allerede er sikret en playoff-plads, medmindre at C3 Gaming eller k1ck hiver en kanin på af hatten.

Ulvene kom rigtig godt fra start mod k1ck, hvor de startede ud med en 5-0 føring. k1ck fik dog kæmpet sig tilbage, og ulvene vandt første halvleg med 9-6, hvilket vil sige, at de fra 6. til 15 runde havde tabt med 6-4 i runder. Men ulvene skruede op for niveauet, og k1ck fik derfor kun to runder i anden halvleg.

Nu hedder ulvenes modstander så C3 Gaming fra Algeriet, som netop har tabt med 1-16 til Team VeryGames i en meget ensidet kamp. På papiret burde det blive nogenlunde samme resultat ulvene kan få ud af kampen, da C3 Gaming ikke burde kunne volde ulvene problemer.