Nu er det sket. Efter megen spekulation om hvorvidt Homestory Cup overhovedet ville finde sted i år, er det endelig blevet officielt annonceret med en video. Homestory Cup er et helt specielt fænomen, som har vundet plads i mange gameres hjerter. Det er her, de udadtil kolde koreanere varmer op og virkelig få lov til at vise deres personlighed. 

Europæere, amerikanere og koreanere mødes i en lejlighed og spiller Starcraft, snyder hinanden i poker, og griller pølser. Hvis man tager alle disse ingredienser, og så desuden tilsætter gratis drinks, ja så har man en af de mest underholdende turneringer nogensinde kreeret!

Starcraft og Homestory Cup på gyngende grund

Selvom de forrige Homestory Cups har haft stor succes, har det alligevel været usikkert, om der overhovedet ville blive en Homestory Cup XI. Dette skyldes med stor sandsynlighed Starcrafts faldende popularitet på det seneste. Der var derfor panik for en måned siden, da Dennis „TaKe“ Gehlen, turneringens ejer og planlægger, var ude på Reddit og sige, det var svært at skaffe pengene. Det blev dog foreslået, at Take oprettede en Kickstarter for turneringen. Dette afspejlede meget godt hvor elsket turneringen er af Starcrafts spillerbase. Men Take var ikke vild med ideen, da han ikke ville tigge penge af folk. Med udsigten til slet ikke at have en Homestory Cup, kom han dog heldigvis på andre tanker. Der er derfor blevet oprettet en Kickstarter for Turneringen, hvor den allerede har opnået målet. Udover bare at støtte turneringen ud af hjertets godhed, så kan man støtte med 100 dollars og blive trænet af nogle af de professionelle spillere, der skal spille i turneringen. Her i blandt en af de mest berygtede europæiske spillere nogensinde. Manden der blev så fuld, at han blev arresteret ved Dreamhack for 2 år siden, nemlig Stephano!

 Hvis man donerer 1.000 dollars, kan man sågar få en spillerplads i turneringen. Om man selv vil spille, eller man vil give den til sin yndlings ikke-inviterede professionelle spiller, må man selv om. Der kommer derfor en mystisk spiller til turneringen, hvorfor det ikke kan blive andet en interessant og forfriskende. Efter at have gravet lidt i donationerne, har jeg fundet den første bruger, der donerede de påkrævede 1.000 dollars for at deltage i turneringen. Brugernavnet er "realdrummer.bednarz". Nu er spørgsmålet bare om han inviterer en selvvalgt professionel spiller, eller om "realdrummer.bednarz" bliver Starcrafts næste Bonjwa

De inviterede (indtil videre)

Det står ikke på skrift nogen steder endnu, men eftersigende har Dennis „TaKe“ Gehlen fortalt på sin stream, at disse følgende spillere er 100% sikre: Jaedong, Targa, Harstem, Huk, Showtime, Xenocider og LiquidTaeja hvis hans håndled når at hele. Der dog folk der næsten er givne ved en Homestory Cup, heriblandt Incontrol, Stephano, TLO, og mange af de andre fan-favoritter. Jeg ville derfor regne stærkt med i hvert fald nogle af de her personligheder dukker op. Uanset hvad, glæder jeg mig til at nørde starcraft på Homestory manér. Den klassiske brune sofa, de åndssvage jokes, og den sublime cast de professionelle spillere leverer hver gang turneringen finder sted. Turneringen løber af stablen den 2-5 juli.