Den 2. juni blev der efter 18 lange timer endelig fundet en vinder af den episke "bedst ud af 69"-kamp imellem holdkammeraterne LiquidSnute og LiquidBunny. Den danske Bunny og den norske Snute er begge blevet krediteret som de bedste ikke-koreanere på tidspunkter i deres karriere. Dog snakker onde tunger om Snute som fortid, da han på det seneste ikke har klaret sig særligt godt, og for nyligt sluttede sidst i sin WCS Premier League gruppe. Hans sidste nævneværdige placering i en international konkurrence var 3-4 plads i Dreamhack open: Moscow i 2014. 

LiquidBunny har derimod haft god vind i sejlene det sidste stykke tid. Bunny sluttede på en 3-4 plads i WCS Premier League sæson 1, hvilket er en flot præstation, når man tænker på, at alle de store indenfor Starcraft er med. Derudover vandt LiquidBunny også Fragbite masters sæson 4, hvilket indbragte 6,000 dollars. 

Vikinger i kamp

De to nordiske brødre begyndte nu slaget, der skulle afgøre, hvem der kunne holde til mest på TeamLiquid. Mod al forventning førte Snute 5-3 ved game 9. Dette game skulle vise sig at være en af de sjovere af slagsen, da det pågældende map var en anelse specielt. Mappet var et såkaldt træningsmap, hvor man bliver straffet hvis man for eksempel har over 600 mineraler, eller bliver supplyblocked. Begge spillere besluttede sig for at spille alligevel, hvilket medførte et meget aparte, men interessant spil. 

En mystisk gæst

Da game 23 begyndte, var Snute stadig foran 14-8, og følte derfor han havde råderum til at prøve noget nyt. Muligheden var oplagt, da mappet var det legendariske "Steppes of War", hvorpå de 2 spillere spawner næsten lige ved siden af hinanden. Den professionelle og meget populære spiller TLO (stående yndefuldt på billedet nedenunder) var nu også med til at caste spillet, hvorfor der kom en højere grad af analyse. Dette gjorde selvfølgelig ikke spillene mere tørre, da både både Bunny og Snute stadig fjollede rundt fra tid til anden. 

Selvom der måske ikke stod så forfærdelig meget på linjen til at starte med, så var der altså ved game 23 kommet 824 dollars på spil. Vinderpuljen blev skabt ved private donationer, så den blev kun større og større. 

Puljen ville blive delt procentvis, efter hvor mange sejre den ene havde i forhold til den anden. Man skulle tro at dette gjorde de senere spil uhyre seriøse, men ved game 54, hvor puljen lå på 3.385 dollars, var der stadig sjov og ballade. TLO var nu ikke længere med streamen, men var blevet afløst af casteren Nathanias. Snute valgte en strategi der er matematisk umulig at vinde på, men det gjorde kun spillet endnu sjovere at se. Man fik lov til at se, hvordan hyggestarcraft ser ud for de professionelle. Maratonet sluttede ved game 63, hvor LiquidBunny vandt over Snute 35-28. Vinderpuljen var på 3.700 dollars, hvoraf Bunny fik 2.792.43 dollars, og Snute fik 1.254.57 dollars. Dette betyder LiquidBunny fik 148.53 dollars i timen, og Snute fik 66.70 dollars i timen. Ikke en dum måde at bruge 18 timer på hvis du spørger mig! Hvis man ønsker at se mere til det danske håb, er han gået videre til WCS Premier League round of 16.