Wolfsburg er endnu en Bundesliga klub til at købe sit eget e-sport hold, for at konkurrere i den virtuelle Bundesliga. Det er de to tidligere Meet Your Makers spillere, Benedikt "Salz0r" Salzer og Daniel "DaniTastic" Fink de har købt. Benedikt "Salz0r" Salzer har været på den tyske FIFA scene siden 2008, har vundet tre ESL turneringer og har præsteret godt i mange turneringer siden og Daniel "Dani" Fink har også været på den tyske scene i en længere periode.

(Billede: Wolfsburg)

Den virtuelle Bundesliga fungerer via online sæsoner, hvor man vælger et Bundesliga hold og spiller sig op ad ladderen. Derefter bliver der lavet et gruppespil med 4 spillere i 32 forskellige grupper. Efter det vil der være knock-out runde for de resterende 64 spillere, for at finde den virtuelle Bundesliga mester. Man vil have mulighed for at følge hvordan det går, når den nye sæson begynder inde på den virtuelle Bundesliga hjemmeside

Der er meget prestige over at vinde den virtuelle Bundesliga. Som set tidligere, bliver Bundesliga mesteren sat op mod verdensmesteren, som Bundesliga mesteren, Mirza Jahic, gjorde i år mod verdensmesteren August "Agge" Rosenmeier i en venskabskamp.

(Billede: FIWC)

Wolfsburg er ikke den første Bundesliga klub til at have sit eget e-sport hold. Hertha Berlin købte sit eget hold tilbage i 2006, hvor e-sport ikke var nært så stort.