Peter Schmeichel var, og er, en levende legende. Den danske målmand var en af de bedste i sin tid, og mange husker stadig tilbage på alle de pragtfulde redninger, han har leveret gennem tiderne - og nu er hans søn, Kasper Schmeichel, også på vej fremad. Han og resten af Leicester, som han står på mål for, har sikret sig overlevelse i den bedste engelske række, efter de i december lå faretruende sidst i rækken og lignede en sikker nedrykker.

Da klubberne spillede deres sidste kamp i 2014, lå Leicester nederst i rækken med blot 13 point efter 19 kampe.


(Kilde: premierleague.com)

Dengang blev de ikke spået mange chancer for overlevelse, men med en fremragende formkurve siden starten af 2015, er de nu oppe som nummer 14 i rækken. Den danske målmand har stået så godt på det seneste, at EA har valgt at give Kasper Schmeichel et lilla "Hero" kort.

Kortet har samme rating som hans normale sølvkort, men med lidt forbedrede stats. Han har, lige nu, en pris på 20.000 til 30.000 coins på Playstation 4 og 15.000 til 25.000 coins på xBox One, hvilket er en god pris for en af de bedste sølvmålmænd i spillet, og så endda et specialkort. 

Hvis han skal hives frem i en pakke, skal der være fart på. Han er kun at finde indtil klokken et i nat, hvorefter han formentlig bliver svær at finde i sin lilla udgave.