I dag blev en helt ny form for kort introduceret til FIFA Ultimate Team. Dette nye kort vil være lilla og blive givet til spillere, som har gjort noget ekstraordinært for deres klub, som at få årets unge spiller, sikre dem oprykning eller undgå nedrykning. 

Disse kort vil være lige så sjældne som team of the week kort og vil kunne fås ved at købe pakker i shoppen. Spillerne vil også få en opgradering på deres stats. 

De helt nye kort er allerede på markedet, som der kan læses på billedet og vil være væk igen i næste uge, så det er nu her man skal i gang med at få købt de pakker eller betale stor sum FIFA coins for at købe dem på markedet.

De følgende spillere har fået Hero kort:


150
Billig
649 kr.
20
HyperX
689 kr.
31
Mousesports
2799 kr.
9
Steelseries
929 kr.
12
AKRacing
3199 kr.

Pris vindende spillere:

Eden Hazard (Chelsea) - Årets spiller i Premier League og på årets hold i Premier league samt vundet dette års Premier League trofæ. 

Harry Kane (Tottenham) - Årets unge spiller i Premier League efter at have præsteret hans bedste sæson nogensinde i hans karriere.

Joe Garner (Preston North End) - Årets spiller i League One. 

Patrick Bamford (Middlesborough) - Årets spiller i Championship.

Dele Alli (Milton Keynes Dons) - Årets unge spiller i League One og er nu den bedste spiller i FUT af alle spillere 21  år og yngre.

Stefan Johansen (Celtic) - Årets spiller i Premiership, efter hans klub sikrede sig mesterskabet. 

Klub helte (Sikrede oprykning): 

Callum Wilson ( Bournemouth) - Scorede det afgørende mål imod Bolton for at sikre Bournemouth oprykning til Premier League.

Jean-Louis Akpa Akpro (Shrewsbury Town) - Scorede det vindende mål mod Cheltenham, der sikrede Shrewsbury Town oprykning til League One, men også sikrede Cheltenham nedrykning til Vanarama Conference.

Troy Deeney (Watford) - Scorede det første mål i kampen mod Brighton, som blev til en 2-0 i sidste ende, som sikrede dem oprykning til Premier League.

Dean Lewington (Milton Keynes Dons) - Scorede to mål for Milton Keynes Dons i deres sidste kamp i sæsonen, som sikrede dem oprykning til Championship.

Tom Soares (Bury) - Scorede det vigtige mål til en 1-0 sejr over Tranmere for at sikre dem oprykning til League One, ligeforan snuden på Southend og Wycombe i tabellen.

Klub helte (Undgå nedrykning):

Jordan Hugill (Hartlepool United) - Scorede det vindende mål mod Exeter, som sikrede dem at de undgik nedrykning til Vanarama Conference. 

Danny Ward (Rotherham United) - Lavede to assists imod Reading i deres 2-1 sejr over dem, som sikrede dem overlevelse i Championship. 

Ramy Bensebaini (Lierse) - Scorede en af de vigtige mål mod Cercle Brügge i kampen om at overleve i Jupiler League. De vandt kampen 3-1, hvor Ramy Bensebaini scorede kampens mål til 2-1, hvor slutresultatet blev 3-1 til Lierse. 

George Moncur (Colchester United) - Scorede det vindende mål mod Preston som sikrede dem overlevelse i League One.