Selvom mandagen så småt er ved at gå på hæld, så er kampen om de eftertragtede pladser til WCS Premier League først lige begyndt.

Der bliver spillet både i Europa og Amerika. De første kampe starter allerede her kl. 17.00 dansk tid, hvor man kan se norske Jens "Snute" Aasgaard fra Team Liquid i aktion mod Aleksandr "Bly" Svusuyk, en fyr fra Ukraine, som endnu ikke rigtigt har vist sit fulde potentiale.

Det bliver dog først rigtig sjovt for os danskere på onsdag, hvor Patrick "Bunny" Brix skal kæmpe imod Aleksandar "Beastyqt" Krstić, endnu en spiller, denne gang fra Serbien, som heller ikke endnu har fået vist sit værd på den internationale scene.

Europæisk oversigt:

Amerikansk oversigt:

Hele ugen igennem er der masser af Starcraft 2 til dem som ønsker at se det, dem som gerne vil have mere  overblik skal bare kigge her.

Herunder er den officielle stream, hvor alle de europæiske og amerikanske kampe vil blive sendt på, der er dog også masser af koreansk Starcraft i løbet af ugen også.

OBS: Bruger du Chrome, skal du muligvis aktivere det script, der kører streamet herunder. Det gør du ved at trykke på skjold-ikonet helt til højre i adressefeltet og sige "load unsafe scripts".