EAs nyeste Team of the Week til det populære fodboldspil, FIFA, indeholder både en Brøndby spiller, en tidligere FCK spiller og en af de mest populære spillere efter hans vinter-opgradering. Det handler om henholdsvis målmanden Lukas Hradecky, venstrebacken Oscar Wendt fra Borussia Mönchengladbach og offensivspilleren Yannick Bolasie fra Crystal Palace.

Den finske Brøndby-målmand er på ugens hold ovenpå en fantastisk præstation i weekenden mod SønderjyskE. Det er den blot fjerde In Form fra den danske Superliga, der tæller FC Midtjylland Sylvester Igboun, danske Jakob Ankersen, der nu er skiftet til svenske IFK Göteborg, og Jim Larsen, der også spiller for FC Midtjylland. I følge hjemmesiden Futhead, kan Lukas Hradecky købes for mellem 5.000 og 20.000 coins.

Den svenske back, der nåede at spille mere end 130 kampe for FCK, har spillet sig på ugens hold efter Borussia Gladbachs 3-1 sejr over bysbørnene fra Dortmund, hvor svenskeren scorede efter mindre end ét minuts spilletid. Han kan købes for mellem 10.000 og 20.000 coins.

Den sidste spiller er den congonesiske venstrefløj fra Crystal Palace, den tidligere sølvspiller Yannick Bolasie. Han modtog over vinteren en opgradering fra sølv- til guldspiller, og dette er hans tredje In Form i denne sæson. Manden med de femstjernede finter har været en darling i FIFA verdenen i en længere periode, hvor han tidligere har været placeret på fløjen. I denne omgang har hans In Form placeret ham som en central offensivspiller, hvilket åbner op for muligheden for at bruge ham som angriber. Denne In Form er givet ovenpå hans ægte hattrick mod Sunderland i weekenden.

Yannick Bolasie er en spændende spiller, der med sin nyeste In Form har nogle spændende stats, hvilke indebærer; 91 driblefærdigheder, 89 acceleration, 86 styrke, 84 skudstyrke og 90 adræthed. Han står lige nu til at koste mellem 30.000 og 60.000 coins, hvis Futhead har opdateret hans pris korrekt.


20
HyperX
689 kr.
31
Mousesports
2799 kr.
22
Octane
2489 kr.
149
Billig
649 kr.
9
Steelseries
929 kr.

Udover de ovennævnte er også spillere som Robert Lewandowski, Ashley Young, frisparksspecialisten Hakan Çalhanoğlu, Danilo, Samir Handanovič og Luiz Adriano på ugens hold, der vil være at finde i pakker indtil næste udgave rammer os på onsdag.