Det er netop offentliggjort, at de to spillere Alexander "zyh" Jensen og Benjamin "tabu" Vangstrup er smuttet fra Cursives holdkort grundet holdproblemer og ligeledes også interne problemer, som gik op i en højere enhed for holdet.

Holdet deltog til NPF #14 i denne måned, hvor en 5.-8. plads var, hvad de kunne byde på. Dette var dog ikke nok til at holde dem sammen, så nu må de tre resterende spillere på jagt efter to nye, som kan erstatte de tomme pladser.

Lineup:

  • Max "neon" Mazur
  • Thomas "haste" Dyrensborg
  • Anders "BK" Jørgensen

Spilleren som har forladt holdet, zyh, udtaler følgende til Gaming.dk.

Jeg må sige at det er forventet, der har været mange interne problemer, da folk har fået tilbud her og dér, til sidst tror jeg bare at det blev for meget for både tabu og jeg. For mig handler spillet om stabilitet, første gang en spiller overvejer andre muligheder, så knækker det for resten af spillerne på holdet og jeg tror det var en af grundene til at tabu og jeg i hvert fald mistede motivation og bare generelt var sure til praccs, kort sagt der var ikke den samme holdfølelse længere. Det smittede af på resten af holdet og jeg må indrømme, at jeg til sidst selv var skyld i splittet, tabu valgte at gå samme vej som mig og vi har besluttet at fortsætte sammen.
Hvis vi tænker på vores præstationer i ESWC kvallen, så var der klart flere positive takter og vi endte 3.-4., men efter dér gik det ned ad bakke. Derefter opnåede vi en 5.-8. til NPF #14 her til sidst, hvilket i og for sig selv var en smule skuffende, det er fint nok, men langt fra hvad vi havde forventet. Vi har lært meget i tiden på holdet, dog tror jeg at vi begge trængte til noget nyt og det vil vi skabe nu. Vi har været glade for de gode stunder med både Cursive, men også med neon, haste & BK, vi skal heller ikke glemme ivaNb som valgte at forlade os til fordel for BK, som også var pga. interne problemer.
Resterne af holdet skal nu ud og kigge på markedet efter spillere, som kan fylde de huller ud, som er blevet til. zyh og tabu fortsætter sammen, og om de inden længe starter et nyt hold, får vi at se.