De fleste har forhåbentlig hørt det allerede, men i tilfælde af nogen skulle have glippet det, så bliver det næste skin i kategorien 'Ultimate' udgivet snart. Riot Games har bekræftet udgivelsen på en Promo-side for skinnet, men samtidig er det bekræftet, at det ikke kommer i Patch 5.3, hvorved det tidligst bliver udgivet i Patch 5.4

Det bliver et skin ved navn 'DJ Sona', som lever op til både navnet og kategorien, da det er et helt ekstraordinært veludført skin. Det vil kunne købes for 3250 RP, men der er blevet nævnt, at det nok kommer på tilbud til omkring 1950 RP den første uge efter udgivelsen.

DJ Sona har tre forskellige stile, og man skifter imellem dem ved at toggle stil med 'Ctrl + 5', hvorved man både skifter det visuelle udtryk og den musik, der bliver afspillet. Man kan skifte stil på ethvert tidspunkt hvor man er 'out of combat'.   

Ja, der bliver faktisk afspillet musik, hvis man ønsker det, og DJ Sona kommer med mere end tre timers lydspor, så der burde være nok til et par spil, især hvis man skifter imellem de forskellige stile indimellem. 

Her kan et preview af de forskellige stile og animationer ses:

DJ Sonas tre temaer, Kinetic, Concussive og Ethereal har som tidligere nævnt lydspor, som man kan høre når man spiller med det skin, eller hvis en på holdet har DJ Sona skinnet på (dette skal dog aktiveres først, og kan deaktiveres igen hvis det ønskes).

Riot Games har arbejdet sammen med nogle prominente kunstnere indenfor den elektroniske genre til at lave lydsiden til dette skin, og blandt andet Dada Life, The Crystal Method, Bassnectar, Renholdër, Nosaj Thing og Pretty Lights har været med til at skabe disse tre temaer. 

Herunder kan ses hvordan de tre forskellige stile ser ud med deres individuelle turntables, og høres en smagsprøve på hver af de forskellige lydsider, men bemærk venligst, at det kun er et kort udklip, og at der er omkring en times lydspor til hver af de tre stile. 

Kinetic:

Concussive

Ethereal

Herunder er samlet en kollektion af ingame screenshots af alle de forskellige skills, emotes og animationer i de forskellige stile.

Ingame screenshots er lånt fra newsoflegends.com

Som en bonus vil man ved købet af DJ Sona også få tre tilhørende summoner icons:

profileIcon779 profileIcon780 profileIcon778