Efter en dag med kvalifikation, fem dage med gruppespil og seks tiebreaker kampe er de 12 hold til DACs playoffs nu fundet. Alle vestlige hold, pånær  PR, som røg ud i offline kvalifikationen, er endt i top8, hvilket betyder en start i Winner Bracket.

Det har været nogle hektiske dage, hvor det nye  Team Secret virkelig har imponeret, med en 15-0 score igennem gruppespillet.

Bracket ser således ud:

(Kilde: GosuGamers.net)

Der er virkelig lagt op til kamp på torsdag, hvor turneringens bracket del skydes igang, og hvor der også skiftes over til Bedst af tre med dobbelt elimination. Specielt  Cloud9 imod  Big God bliver en interessant kamp at følge. Big God, bestående af legender i kinesisk Dota har virkelig været skræmmende. At opnå en 2. plads i gruppespillet med kun to dages træning op til turneringen, så kunne man godt frygte for danskerne, BIgDaddyn0tail og Misery i C9, at med to dage mere så bliver de endnu mere skræmmende.

Turneringens prizepool er nu også vokset med over ti gange den præmie, der blev annonceret fra start. Det skyldes en masse compendium salg. Således er præmien nu oppe på $2.700.000 - eller 18 millioner danske kroner, med den nuværende valutakurs.

Der skal lyde et stort held og lykke til alle de resterende hold, som allerede har sikret sig minimum 312.000 kroner.