Der er blot fire dage til, der skal danses om juletræ og åbnes pakker i massevis. Hele 750 personer har dog lagt de stressede gavekøb på hylden - for en stund - da Nordsjælland Lan-Party har formået at melde udsolgt ved deres jule-event her i weekenden.

Frederik Olesen og undertegnede er derfor hoppet på Linje B mod Farum og er trods regnvejr kommet frem til Farum Arena, hvor der gennem weekenden skal nørdes igennem med diverse spil. 

Som det altid kendetegner LANs, så er der efterhånden en stabil varme i hallen, hvor de fleste pladser er besat af spilleglade unge mennesker. Der spilles alt fra Counter-Strike, League of Legends, Minecraft til Oculus Rift. Det primære formål ved weekendens begivenheder er hygge, men trods det, er der stadig stablet et par turneringer på benene - man finder dog hverken Team Dignitas eller Team SoloMid, da deltagerlisten præges af navne som Dameflækkeren og de andre rødder, de iskolde shababs og Din far.

Gaming.dk har været rundt i hallen og tage billeder. Et udsnit kan findes herunder, mens resten ses på vores Facebook side.


Et styks panorama over hallen i Farum.
 

Der er bestemt ikke sparet på "Lan-mad" fra deltagernes side.
 


Det kan man kalde et vildt setup.Også de helt yngste har fundet vej til Farum Arena.NLP har også inviteret en række youtubere.

Vi vil nu forlade vores plads øverst i arenaen og skyde et par film og interviews fra Farum Arena.