Dreamhack Winter 2014 er i fuld gang, og i StarCraft 2 turneringen, er Danmark repræsenteret af Patrick "Bunny" Brix, der ud over nordmanden Jens "Snute" Aasgaard, er den eneste ikke-koreaner, der spiller med i turneringen. 

Han har været en del af Team Liquid siden 21. februar 2014, og kan anses for at være den bedste dansker i spillet. 

Han røg desværre ud af turneringen, da han ikke avancerede videre fra gruppespillet, hvor han var placeret i Gruppe A med Leenock, Life, San og Taeja.

Gaming.dk fik en snak med den danske Terran ved eventet:

Hvad er dine umiddelbare tanker om eventet og turneringen her? Hvad havde du af forventninger inden?

Jeg havde ikke de største forventninger. Den her turnering var utrolig hård, og i StarCraft er det finalen for hele året, så det er kun koreanere og så mig og snute, så 18 koreanere og os to. Det er en af de hårdeste turneringer, der overhovedet er, og at jeg så tabte i min gruppe er der ikke egentlig en skam i, når man ser på niveauet af modstanderne. Life har eksempelvis lige vundet verdensmesterskabet, og Taeja er bare en af de bedste spillere lige nu.

Hvad synes du om stemningen til sådan et event som Dreamhack WInter? 

Jeg lægger ikke for alvor mærke til stemningen her. Man prøver som spiller bare bare at spille så godt man kan. Og man prøver indimellem også bare at slippe lidt væk fra støjen og den høje musik. Ellers har Razer har en meget fed bod og et spillerområde, hvor jeg kan slappe af. 

Hvad bliver det næste for dig som spiller og det næste, det er værd at nævne indenfor StarCraft 2?

Der er en turnering der hedder Fragbite, og i starten af december skal jeg spille et par online kampe også, der kan afgøre om jeg går videre til offline slutspil. Ellers er der ikke så meget i december, så det er mest bare juleting og afslapning. Næste år starter WCS igen, og der er også region lock til næste år, så der er lidt at se frem til. 

Har du en kommentar til de danske StarCraft 2 fans?

Det er altid fedt at vide, at der er danske fans, da StarCraft ikke er så stort i Danmark sammenlignet med andre spil. Jeg er glad for der stadig er folk, der ser med og følger kampene. Jeg bliver stadig stoppet en gang imellem på gaden af folk, der genkender mig og vil sige hej, og det er fedt nok. 

Hvis man vil følge Bunny, kan man finde ham på twitter, @Liquid_Bunny, hvor han blandt andet holder sine fans opdateret med diverse ting og tanker om StarCraft 2.