Sent i går aftes blev det  offentliggjort af Riot Games, at den næste champion i League of Legends vil være Rek'Sai, the Void Burrower.

Rek'sai er et muldvarpeagtigt voidmonster, der kan grave sig ned og udspille sine modstandere ved hjælp af denne mechanic. 

Abilities

Passive: Fury of the Xer'Sai

Q: Queen's Wrath/Prey Seeker

W: Burrow/Unburrow

E: Furious Bite/Tunnel

R: Void Rush

Som man kan fornemme på hendes forskellige abilities, så er Rek'Sai en lidt anderledes champion, og for at illustrere lidt bedre, har vi taget et par screenshots af, hvordan hun kommer til at se ud, samt hvordan hendes skin, Eternum Rek'Sai, kommer til at se ud.

Til venstre, Classic Rek'Sai. Til højre, Eternum Rek'Sai.

  

Q:
  

W + Q:


E: 
(Øverst: Classic Rek'Sai tunnel. Nederst: Eternum Rek'Sai tunnel)

Man kan som Rek'Sai nå at skabe ret mange tunneler, hvis de ikke ødelægges. Man kan have op til otte aktive tuneller ad gangen. De ødelægges, når en modstander står i to sekunder på en af udgangene, og giver fem guld til modstanderen, som ødelægger dem. Rek'Sai kan i øvrigt ikke bruge en anden Rek'Sais tuneller.

Tunellen kan også bruges til at passere igennem terræn, og man kan også lave en tunnel for at stikke af.

 

Rek'Sais ultimate gør hende i stand til at bevæge sig over hele kortet, hvis hun blot har en tunnel. Uanset hvor på kortet hun er, kan hun bevæge sig til hvilken som helst af sine tunneler. Dette fungerer dog bedst som engage, da hun ikke kan disengage med sin ulti, da den korte channel bliver afbrudt af at tage skade fra champions. Desuden pinger hun automatisk 'On my way', der hvor destinationen for hendes ultimate er.

 ¨

Riot Games har endnu ikke sat en fast dato på, hvornår hun forventes at udkomme, men det bliver højst sandsynligt i en af de første uger i december.