Mykhailo "Kas" Gaida, som tidligere spillede for Empire i StarCraft, skrev inden sin Fragbite Masters kamp imod den kvindelige spiller, Madeleine "Maddelisk" Leander en besked på Twitter, som har skabt stor røre siden:

Kilde: Aftonbladet.se

Dette er et tweet, der har delt StarCraft fansne en del de seneste par dage, hvor mange har givet udtryk for, at det er en harmløs provokation mellem spillerne, og at Maddelisk, som ikke reagerede videre positivt, ikke har nogen sans for humor, mens andre har været ude og tage afstand fra den slags holdninger.

Førte til diskvalificering

Kampen blev spillet, Kas vandt den 2-0, men blev senere diskvalificeret fra turneringen, da admins fandt ud af, hvad Kas havde skrevet.

Maddelisk har senere skrevet en blog om emnet, hvor hun sammenligner bruget af ordet "voldtægt" med brugen af bøsse online. Hun giver der i blandt udtryk for, at med alle de unge spillere, bør det ikke være et sprogbrug, som man skal bakke op om. Som professionelle skal de være gode forbilleder, og dermed undgå et sprog som kan såre andre, mener hun.