Det var en actionrig kamp, da Team Sharkgaming og BGXD mødtes i upperbracket finalen her ved NPF #15. Begge hold viste super samarbejde og individuelle præstationer i første kamp, men Team Sharkgaming skruede dog op for tempoet, hvilket sikrede dem første sejr. Team Sharkgaming fortsatte den gode spillestil i anden kamp, og deres offensive synergi blev for stor en mundfuld for BGXD. Derved er de nu meget tæt på titlen som vinder af NPF #15.

Gaming.dk har hevet fat i midlaneren for Team Sharkgaming, Chres "Sencux" Laursen, for at få en kommentar fra finalisten:

Der havde været lidt sluppy games - specielt af mig selv - indtil den her upperbracket finale imod BGXD. Så vores præstation har været god, når det gælder. Vi frygter ikke længere nogle hold, da BGXD nok ville være det andet bedste hold her i Fredericia, så vi regner med en sikker førsteplads.

Den næste kamp er startet, og de 10 spillere fra NikeShox og Celadon Sports Iceborn er omrking 20 minutter inde i gamet. Eventens castere, Andreas "iRonshaft" Thomsen og Lars "Night StalkeR" Thrane sidder igen i dag til langt ud på natten, og bringer lækkert materiale for alle natteravnene: