Regnen siler ned over MesseC i Fredericia, men Counter-Strike: Global Offensive turneringen fortsætter, hvor Copenhagen Wolves overlegent har spillet sig i upperbracket finalen med en 2 - 0 sejr over ALL IN. Den anden semifinale af upperbracket er stadig i gang, hvor eXeS netop har vundet andet map stort over myXMG. 

Mens vi venter på Simon Talbot går på, er der en kort pause mellem holdene, men de fortsætter kampen men de fortsætter klokken 22.30, når komikken er færdig. Den kan følges på den officielle stream herunder, hvor vinderen af næste map er klar til at møde Copenhagen Wolves.

I lowerbracket er Isak eSports netop slået ud af mixholdet FLÆKKETID. Team Cursive og SKB-EC er begge videre som forventet, og der mangler dermed kun at blive færdigspillet én kamp i lower.

Det er uvist om holdene starter deres kampe i lowerbracket klokken 22.00 - de må nemlig selv vælge, om de vil se Simon Talbot eller spille.

Brackets kan findes her.

Opdatering klokken 23.27*

Kampen er foreløbig udskudt, indtil en råbende herre er færdig med at kaste diverse gratis ting ud til publikum. De to kampe i lowerbracket er startet, og myXMG mod eXeS forventes at blive genoptaget meget snart.