Counter-Strike: Global Offensive turneringen ved NPF #15 kører som Nico Rosbergs Formel 1 racer, og nu er vi nået til de mere spændende opgør i slutspillet. Næsten alle favoritterne er gået videre, og de begynder nu at støde sammen i upperbracket, hvor der er otte hold tilbage. Mest nævneværdigt er det, at Cursive og FLÆKKETID allerede må en tur i lowerbracket.

De mest interessante opgør står mellem Isak eSports og eXes, som har henholdsvis seed 4 og 5. Derudover skal ALL IN (ex-Refuse) møde TAKTIKSTATIV, som noget overraskende netop har sendt Cursive i lowerbracket.

Copenhagen Wolves og myXMG er selvfølgelig også videre, og de møder henholdsvis ONl1neRo|_ og aTr eSports. De to sidstnævnte kommer dermed på meget svære opgaver. De resterende kampe i upperbracket spilles i BO3,mens denne runde er BO1 og starter klokken 17.30.

Kampene starter fra nu af og frem, da de ansvarlige forsøger at indhente det tabte på tidsplanen. Som skrevet tidligere på dagen, så er der ikke GOTV til kampene, men den officielle stream leverer så mange kampe som muligt, mens enkelte spillere streamer deres egne dueller.

Hele kampplanen kan findes her, mens vi har tilføjet de mest interessante opgør til vores matchticker, så husk at tjekke den ud!

Niels "rizc" Topp og Rasmus "ztereo" Engholm streamer Wolves mod ONl1neRo|_:

Sune "crZy" Hansen, FLÆKKETID:

Morten "zeeth" Ottosen, FLÆKKETID:

Hele turneringen spilles færdig i aften undtagen finalen, som afvikles klokken 10.00 imorgen.