Efter den brutale kamp der var i dag, er der vist ingen tvivl om, hvem der er Koreas bedste hold. I morgen handler det så om, hvilket kinesisk hold, der skal prøve kræfter med Samsung White.

Star Horn Royal Club: 1,95 – OMG: 1,75

(Forventet starttidspunkt: Søndag kl. 10:00)

Efter at OMG slog NaJin Shield 3-0 i kvartfinalen, er forventningerne til dem røget i vejret. En del af det er fordi, de byttede deres support fra gruppespillet ud med Cloud, som er markant bedre. Det kan bestemt ses på spilmulighederne på kampen, hvor de faktisk er favoritter.

Kampene mellem de to hold har generelt været tætte, hvor de seneste tre opgør lyder således: 2-0 til SHRC, 3-2 til OMG og 3-2 til OMG. Alle kampene blev spillet uden cloud, hvilket er værd at nævne. Således er der altså noget der tyder på, at OMG har god grund til, at være favoritter.

Begge hold har gennem turneringen forbedret sig markant, og OMG kom ud af en sværere gruppe, men SHRC havde en meget stærkere modstander i kvartfinalen. Holdene har forskellige tilgange til kampen: OMG sætter fokus på deres solo spillere, hvor både Gogoing og Cool var meget vigtige komponenter i deres vej til semifinalen. På den anden side er SHRC, som er et mere typisk kinesisk hold, de ligger stor fokus på deres ADC, Uzi, som bliver set som en af verdens bedste, hvis ikke den bedste adc spiller. Han var bestemt holdets vigtigste spiler imod EDG i kvartfinalen, og han skal igen vise sit værd, hvis Royal skal i finalen.

Den mest interessante duel i den her kamp, bliver LoveLin imod InSec i junglen. En god start for InSec bliver kampafgørende for Royal, så han kan lukke solo spillerne fra OMG ned. Modsat skal LoveLin holde InSec væk fra OMGs solo lanerne, da de formodentlig kommer til at slå deres modstandere, hvis InSec ikke ødelægger det. Det bliver en kæmpe udfordring for LoveLin, da InSec bestemt ikke er nogen nem modstander. Det bliver en duel, som InSec burde vinde. Strategien kommer selvfølgelig an på, hvilke champions holdene får, men her har InSec et større udvalg, end LoveLin har.

Der foreslås: Star Horn Royal Club til odds 1,95

Kampen er næsten helt lige, men SHRC har en fordel når de går ind i ban/pick fasen, og i så tætte opgør kommer det til at afgøre kampen.