Det er blevet lørdag morgen, og klokken er rundet 10:00, hvilket vil sige, at de forskellige turneringer skal fortsætte. Indtil videre har det været en event, der har leveret lidt af hvert. Der har både været standup, masser af chips og cola og ikke mindst forsinkelser.

I går blev dørene åbnet klokken 16:00, og allerede på det tidspunkt stod en masse håbefulde og spændte computerspillere klar til at bevæge sig ind i et univers, de først forlader igen søndag. 

Godt 3100 mennesker blev igennem dagen i går budt velkommen her ved NPF#15 i Fredericia. Langt de fleste - ja det ligner egentlig snart en propfyldt hal - har fundet sig til rette, og turneringerne er så småt gået i gang. Der har været en smule forsinkelser, men det er vel ingen overraskelse med så mange deltagere.

Det er allerede blevet nævnt i en nyhed tidligere, men det fortjener mere TV-tid. I et område mellem pressen og adminbordet er de fremmødte youtubere blevet placeret. Blandt dem er navne som fizkeren og BrianFromDanmark. Igennem dagen i går stod de for masser af god underholdning.

Der var lidt godt til publikummet, da der blev afholdt en chilidyst.

I dag skal Counter-Strike: Global Offensive slutspillet finde to hold til finalen her ved NPF#15. Finalen spilles dog først søndag omkring klokken 10.00. I samarbejde med Gaming.dk, Kingston, MM-Vision, ESWC og NPF er det lykkedes at få hapset den danske kvalifikation til Electronic Sport World Cup 2014. Det er de to bedste hold i hovedturneringen, som skal kæmpe om guldet og billetterne på ovenstående setup.

I dag er der et travlt program i vente, eftersom mange af de igangværende turneringer skal afsluttes, mens der ligeledes skydes et par nye i gang - såsom Dota 2. Se billeder fra eventen på Gaming.dks Facebook.

GODMORGEN!