De prestigefyldte verdensmesterskaber i League of Legends afholdes til efteråret på det asiatiske kontinent. Det er en lang rejse for de fleste danskere, men frivillige kræfter har sat alt ind på at sikre en offentlig visning for danske fans, der gerne vil dele oplevelsen med andre. 

Du har altså en enestående mulighed for at opleve verdens 16 bedste hold i aktion.

Arrangementet finder sted i Valby Kino, hvor interesserede har mulighed for at dele det enorme arrangement med andre ligesindede i komfortable omgivelser. Visningsdatoen bliver den 19. oktober hvor finalerne spilles.

Gruppespillet spilles d. 18. - 28. september i Singapore og Taipei, ligesom sydkoreanske Busan også har fået tildelt et par kampe. 

Worlds intensiveres og konkurrencen strammer til fra d. 3. oktober hvor bracket-kampene begynder og det hele afsluttes med finalerne d. 19 oktober, hvor vinderholdet kan stikke af med $1,000,000. 

Har du ikke mulighed for at tage plads på Sangam Stadium i Seoul den 19. oktober, står dørene åbne i Valby Kino. Man kan tilmelde sig eventet på Facebook her.

GeekCores frivillige hænder arbejder desuden på at få stablet flere Bar of Legends-arrangementer på benene under Worlds, således de andre kampe også vises. 

Nyheden opdateres løbende som aftalen med Valby Kino fortsat udarbejdes.