I midten af næste måned, fra den 11.-13. oktober 2013, løber NPF#14 af stablen, hvor der er spiltitler som Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på menuen. Mens Counter-Strike: Global Offensive tidligere på måneden fik tildelt en præmiepulje på 15.000 danske kroner, så kan League of Legends spillerne nyde godt af en præmiepulje på 30.000 danske kroner.

SteelSeries, der også er investoren bag SteelSeries CS: GO Championship Ligaen her på Gaming.dk, har valgt at støtte både Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends turneringen ved NPF#14. Det er noget, som de 2.200 spillere kan nyde godt af, når de om godt og vel to uger sætter deres fødder i Messe C i Fredericia.

Arrangørerne skriver selv følgende omkring samarbejdet:

Gaveregnen vil ingen ende tage fra SteelSeries, og det er med stor glæde at SteelSeries introducerer NPFs League of Legends opskrift. Først tilsætter du en total pengepulje på 30.000 DKK. Herefter lader du den stå og hvile i 5 minutter. Tilføj nu 5x SteelSeries APEX til 1. præmien, og top af med masser af Riot Points.
Der er selvfølgelig rig mulighed for at følge kampene blive live-castet, så vi fra NPF ser frem til at følge nogle rigtig spændende kampe!
Gaming.dk vil være at finde under hele eventen og bringe jer brugere en solid dækning fra det jyske. Yderligere afvikler Gaming.dk også finaler i både League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive turneringen her på sitet.