Grupperne til EMS RaidCall One Fall Season er allerede trukket, men det sidste hold er endnu ikke fundet. Efter de fire indledende cups, stod EYES ON U og solemn med lige mange point på en delt 16. plads. Det betyder, at de to hold i aften skal dyste om den sidste plads.

Vinderen af kampen vil træde ind i EMS RaidCall One Fall Season gruppespillet, hvor de vil blive placeret i Gruppe C. Holdet vil derfor komme ind i en gruppe, som tæller danske Copenhagen Wolves, Astana Dragons og Party Daddlers, som er en svær gruppe at komme videre fra.

EMS RaidCall One Fall Season - Decider match

Tid
Resultat
EYES ON U vs. solemn
20:00
(16-14, 12-16, 09-16)

EYES ON U (gravityy, Inzta, Helsing, Disko, cajun)

solemn (KHRN, reflex, stonde, Twista, disturbed)


Danskerne kommer altså på en svær opgave, når de skal op imod nogle af Finlands allerbedste spillere. Holdet tæller blandt andet den tidligere Virus Gaming-spiller Taneli "disturbed" Veikkola, som var en af Finlands bedste spillere i CS:S. Men det skræmmer ikke Ole "Disko" Lange:

Vi skal i aften imod de finske flækkere fra Source. Jeg ved ikke meget om dette hold i CS:GO, men det ville da være dumt ikke at give fuld gas, så vi kan komme med i det gruppespil.
I dagens anledning har TDC valgt at grave tæt ved Malte's matrikel, så vi har valgt at tage Rene 'cajun' Borg med som standin. Forventningerne er, at vi skal med i det forpulede gruppespil! Hvis vi taber, så får borgeN skylden.

Kampen starter klokken 20:00, hvor de to hold skal ud og kæmpe i en bo3-kamp. Selv om danskerne er nødsaget til at bruge en standin for Malthe "Herden" Boelt, kan man næsten ikke finde en standin som er bedre end Rene "cajun" Borg.