De to velkendte Counter-Strike: Global Offensive spillere, Ole "Disko" Lange og Magnus "JOKERN" Barthel, er i dag klar til at annoncere deres nye hold, som vil gå under navnet Nik&Jay_DK. De to førnævnte har i lang tid figureret på den danske scene, og nu skal de så prøve at spille sammen.

JOKERN var sidst at finde hos Tricked eSport, der dog valgte at gå hver til sit. Disko har ikke været at finde på fast hold, siden han spillede med EYES ON U, og det er kun blevet til kampe med mix-hold for den garvede taktikleder.

Udover de to er der blevet plads til blandt andre Mathies "Mefie" Eskildsen, som ikke har været på et seriøst hold i Counter-Strike: Global Offensive endnu. Den fulde startfemmer kan ses nedenunder.

Lineup:

  • Ole "Disko" Lange
  • Magnus "JOKERN" Barthel
  • Kasper "kuzze" Hansen
  • Mathies "Mefie" Eskildsen
  • Dennis "Denner" Basse
Gaming.dk har haft fingrene i den altid muntre holdkaptajn Disko fra Nik&Jay_DK, der ser frem til at spille sammen med disse fire spillere.
Efter TheBlast satte jeg mig ned og tænkte tingene igennem. Jeg havde valget imellem at sætte præmiepengene i banken og leve af renterne eller tage min karriere skridtet videre.

Jeg startede med at overveje det væld af tilbud, der nu engang kommer ind ad døren, når man vinder et større LAN efter en flot individuel præstation.

Eftersom det ikke er pengene, som er et problem takket være TheBlast og dets sponsorer, så valgte jeg at kigge væk fra tilbudene givet af store hold, der indeholder hele pakken.

Derimod har jeg prioriteret at spille med gode venner, som stadig mangler erfaring og specielt titler i dette spil.

Jeg vil med glæde hjælpe andre videre på deres vej frem til succes og den store scene.

Så alt i alt er det godt fællesskab og en god blanding af en erfaren caller med flotte talenter under sig.
Forventningsmæssigt lægges der ikke skjul på, at holdet har i sinde at spille så meget som overhovedet muligt. Yderligere vil de deltage ved så mange events, som de kan.
Forventningerne er tårnhøje, men først efter sommerferien.

Umiddelbart er det kun mig og Denner, som kan tillade os at sige, at vi har sommerferie om lidt. De andre tosser, som vælter rundt som henholdsvis sæddonor og dagpengemodtager, kan vist ikke tillade sig at klage over, at der er langt imellem ferierne.

Men så snart sommerferien er ovre, vil vi se frem til at deltage i Gaming.dk's næste sæson af SteelSeries ligaen. Udover dette vil vi selvfølgelig se ud over landegrænserne og deltage i diverse udenlandske events - online som offline.

Dette vil kræve en masse forberedelse! Vi ligger stærkt ud med en holdtur til Polen, hvor vi skal hilse på vores kommende manager Petter. Når vi kommer hjem er det igang og vores mål er i hvert fald at pracce 2-3 gange om måneden.

Man kan lynhurtigt se, om vi passer godt sammen ingame. Hvis der er nogle, som snubler, så må jeg desværre sparke dem af holdet. Dette vil højst sandsynligt ende ud i en større rokade på den danske scene, men da det ikke er første gang, så føler jeg ikke, det er vores ansvar.

Vi ser alle frem til at komme igang med dette stjernespækket lineup og håber alle det bliver en stor succes efter de første par uger.

Som vi plejer at sige inden hver pracc: "Hellere komme galt af sted, end slet ikke at komme af sted"

Som det kan læses ovenover, vil holdet gå på sommerferie for nu, men de vender stærkt tilbage, når næste sæson af Gaming.dks Counter-Strike: Global Offensive turnering skal afvikles.